Annonce
Give Avis

Kolbøtter & kraftspring: Gymnastikforeningen har åbnet op igen

Give GIFs gymnastikafdeling åbner for aktiviteter igen fra fredag den 13. november. Og det er vist gode nyheder for byens gymnastikglade børn - og deres coronamørbankede forældre. Foto: Jim Hoff
Efter tæt dialog med Kom&Træn, Gymnastik og Svømning er det besluttet, at genåbne de børne- ungehold, der har været lukket ned.
Annonce

GIVE: Der godt nyt til byens gymnastikglade børn og unge: Efter nedlukningen af alle aktiviteter i gymnastikregi i forrige uge i forbindelse med at skolen måtte hjemsende fire klasser pga. coronavirus, melder foreningens formand Kenneth Pedersen i et brev til medlemmerne nu ud, at man er klar til at genåbne efter at skolebørnene i langt overvejende grad er kommet tilbage til deres klasser igen.

Genåbningen gælder fra og med fredag den 13. november, og de gode nyheder ledsages - naturligvis - af en lang række sikkerhedstiltag.

- Vi fortsætter de omfangsrige tiltag, som sikrer sikker træning og deltagelse for dig og alle frivillige. Det handler om afspritning, rengøring, afstand, holdtilpasninger osv., lyder det fra Kenneth Pedersen i brevet.

Oveni hatten kommer så de nyeste krav fra myndighederne, som kræver brug af mundbind i en lang række af bygninger - heriblandt idrætshaller. Her påbydes det, at brugen af mundbind gælder alle over 12 år.

Og det gælder selvfølgelig medlemmer, instruktører, tilskuere, forældre osv.

- Mundbind tages på, inden man kommer ind i bygningen og kan tages af, når man påbegynder sin træning. Når man forlader gymnastiksalen, aktivitetslokalet, halgulvet, fitnesslokalet, spinningsrummet osv., så er det bare på med mundbindet igen. Og husk nu, at det gælder alle over 12 år, lyder det fra formanden med stærkt tryk på ordet alle.

Annonce

- Please, følg nu skarpt alle anvisninger

Han beder ydermere om, at man er meget skarp på at følge de generelle forholdsregler fra myndighederne, så vi sammen kommer igennem denne her trælse coronasituation - ikke mindst så vi alle kan komme godt ud på den anden side.

Juhuuuuh - nu skal vi til gymnastik igen. Foto: Jim Hoff

- Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at smittetallet i Vejle kommune stadig er højt. Den såkaldte bekymringsgrænse er 20 og den 11. november var tallet 102. Derfor  gælder det stadigvæk, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på covid-19 eller føler sig utryg ved at deltage på foreningens mange hold, lyder opfordringen fra Kenneth Pedersen, der lukker sit brev til medlemmerne med denne fremadskuende og positive melding:

- Vi er meget glade for, at vi er oppe at køre igen og vi håber ikke på flere "forstyrrelser" - foreløbigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Hvad er GISK?

Give Avis

Tanker bag den nye byskulptur

Annonce