Annonce
Give Avis

Kom i julestemning på Karinas Værksted

Karina Jakobsen har åbnet Karinas Værksted på Ryttervangen 27 og får dermed opfyldt et årelangt ønske om at få mulighed for at udspillede sine kreative evner med blomster.
Annonce

GIVE: Lørdag den 21. november bliver industrikvarteret Ryttervangen beriget med et kreativt touch i skikkelse af Karina Jakobsen, der denne dag åbner Karinas Værksted på Ryttervangen 27 i en sidehal til hendes mand René Jakobsens virksomhed 'Turbomotor'.

Mens Renés gesjæft i høj grad handler om biler med dertil hørende lækkert udstyr, så opererer Karina i en helt anden boldgade. Hos Karinas Værksted omhandler produktkataloget nemlig blomster, juledekorationer, patchwork og strik og hækling.

Karina Jakobsen har indrettet et hyggeligt salgs- og udstillingslokale, og når tidernes gunst tilladet det (læs: mindre corona, mere fællesskab), vil hun tilbyde kurser i dekorationer, patchwork osv. på 1. salen, der rummer et godt arbejdsværksted med en herlig udsigt.

- Jeg er meget inspireret af genbrugstanken og finder rigtig mange af de ting, jeg bruger til mine dekorationer på loppemarkeder. Jeg er meget kritisk og sorterer benhårdt i effekterne, og når de er købt, gør jeg tingene fine og shiner dem op. Nogle gange hjælper René mig med det mere hårde rengøringsarbejde, han har jo massevis af godt værktøj til den slags, fortæller Karina Jakobsen.

Annonce

Lidt af en perfektionist

Hun har siden 10. klasse, hvor hun stod bag klassens salg af juledekorationer, haft det som en drøm at komme til at arbejde kreativt med blomster og dekorationer. Nu er børnene så småt ved at være klar til at stå på egne ben, og så skal drømmen leves ud.

- I det daglige har jeg et arbejde på kontor, og i min fritid hjælper jeg lidt til ved en blomsterhandler i en anden by. Her henter jeg masser af god læring og erfaring. Derudover har jeg været på tre-ugers kurser i januar og september som blomsterbinder, så nu føler jeg mig 100 procent klar, konstaterer Karina Jakobsen.

Og 100 procent er netop nøgleordet i hendes virke. Hun betegner sig selv, med lidt hjælp fra journalisten, som perfektionist.

- Jeg laver og sælger i hvert fald ikke noget, jeg ikke selv kunne tænke mig at købe. Jeg står ved det, jeg laver, for tingene skal bare være i orden og se godt ud, understreger Karna.

Annonce

Handler om at skabe gode personlige relationer

Der løber en kunstnerisk og kreativ åre i hendes familie mht. fascinationen af at arbejde med blomster. Flere af kvinderne i familien arbejder i dag med blomster professionelt, og det er altså den sti, som Karina nu spændt og forventningsfuld betræder.

- Nu skal det her prøves af. Jeg er godt klar over, at beliggenheden jo ikke er helt ideel  forhold til midtbyen osv., men folk kører gerne efter julestuer, og jeg håber, at jeg via min tilgang til det her kan skabe mange gode personlige relationer, som bevirker, at folk gerne vil komme her. De første ordrer er allerede tikket ind, så jeg er faktisk ganske fortrøstningsfuld, siger Karina Jakobsen.

Ud over åbningen den 21.11 vil hun også holde åbent lørdag den 28.11, og derefter vil der være åbent efter aftale. Det handler meget om at manøvrere sikkert og trygt for både kunderne og Karina i forhold til den tid, vi lever i, hvor corona-uroen jo truer med at overhale julestemningen indenom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Hvad er GISK?

Give Avis

Tanker bag den nye byskulptur

Annonce