Annonce
Give Avis

Kom og træn ind i 3. sæson med masser af medvind

Kom og Træn tilbyder pt. 10 hold med indoor cycling - heriblandt også begynderhold. Privatfoto
Det foreningsbaserede fitnesscenter Kom og Træn skal til at i gang med sin 3. sæson, og der er gode nyheder på både aktivitets- og medlemssiden. Medlemstallet stiger og det udbuddet af aktiviteter også.
Annonce

GIVE: Fitnesscentret Kom og Træn under Give GIF er på vej ind i den 3. sæson siden opstarten i 2017, og centret har siden starten oplevet en fin tilgang både med hensyn til medlemstallet og aktivitetsniveauet. '

I skrivende stund er Kom og Træn i Give faktisk Vejle Kommune største foreningsbaserede fitnesscenter, så der er da grund til at kippe med flaget for Give GIF og fitnesscentret.

Man har med andre ord konsolideret sig og også opnået de både nedskrevne og uskrevne målsætninger i en grad, så man nu såmænd er tæt på at rende tør for plads. Det hindrer dog ikke centerleder Bo Mau Petersen og hans team af godt 40 frivillige i at udvide aktivitetsniveauet - og der er da også tænkt kreativt i forhold til udfordringen med at skabe flere kvadratmetre til centrets mange daglige brugere.

- I den nye sæson vil vi ud over at pleje alle de andre områder i centret have øget fokus på vores holdaktiviteter, og vi kan nu hver uge tilbyde 25 aktiviteter på hold af forskellige slags om ugen. Vi målretter vores hold såvel til begyndere som øvede. Eksempelvis har vi TRX-hold på tre niveauer: Begyndere, TRX Hiit og TRX level 2. Det er rigtig god slyngetræning til opbygning af styrke, kropskontrol og opstramning, siger Bo Petersen.

Jeg synes vi med vores vækst, høje medlemstal og store efterspørgsel på både holdaktiviteter og fitnesstilbud har bevist, at der er behov for et stort veludbygget fitnesscenter med tilhørende lokaler til holdaktiviteter.

Bo Petersen, centerleder Kom og Træn

Annonce

"Laden" inddraget til fitnesstræning

Bliver vi ved holdaktiviteterne vil der i den nye sæson være 10 hold med indoor cycling om ugen, og her er der også begynderhold. Man udbyder pilates i samarbejde med gymnastikforeningen, og dette foregår i Søndermarkshallen. Og netop det med at udnytte andre lokaliteter, er et af de håndtag, som Bo må skrue på for at få mere plads.

I den forbindelse har man taget "Laden" ved SFO'en i brug. Det glimrende rum er omdannet til et rigtig godt træningsrum, hvor der kører seks hold om ugen. Rummet er udstyret med 8ophæng til 8 TRX'ere, kettlebells, crosstimer, håndvægte, slammerballs, battlerope, powerbags, medicinbolde og andre småting.

- Vi kommer til at afvikle hold på 8-10 deltagere, og det er en fin størrelse, så man godt og grundigt kan komme rundt om deltagerne. Generelt er vi meget opmærksomme på via både begynderhold og fortsætter holdene at gøre noget for både begynderne og de, der gerne vil udfordres lidt mere. Her er muligheden niveaudeling et godt værktøj, siger Bo Petersen.

Annonce

Nu med personlig træner

På mandskabssiden har man opgraderet udbudsviften med ansættelsen af Michael Rixen som personlig træner. Han har allerede haft de første klienter med rundt i centret, ligesom han også vil være en del af centrets 8 ugers træningsbootcamp.

- Michael har faktisk allerede været i gang hos os cirka seks måneder, hvor han har hjulpet til med blandt programplanlægning. Vi er glade for, at vi er kommet så langt, at vi kan udvide vores medarbejderstab til gode for vores medlemmer, og med ansættelsen af Michael bliver vores vifte af udbud endnu bredere, siger Bo Petersen.

Igen i år vil der blive oprettet en træningsbootcamp over 8 uger, og Lone Mikkelsen vil igen tilbyde sit livsstilshold, som hun havde så stor succes med sidste sæson.

Derudover har Kom og Træn indgået en aftale med Labora, der hver torsdag lige over middag sender 8 beboere plus en ansat op til Bo for et træne i fitnesscentret.

- Det er et tiltag, jeg glæder mig til at komme i gang med. Vi laver individuelle programmer til de 8 beboere, og vi vil også lave skemaer med piktogrammer til de enkelte øvelser, så de let kan orientere sig, fortæller Bo Petersen.

"Laden" ved SFO'en er blevet indrettet som træningslokale, hvor der kører 6 hold om ugen. Privatfoto
Annonce

Har bevist behovet for meget mere plads

Med centrets medgang og fine vækst taget i betragtning er det ikke sært, at man hos Kom og Træn går og venter utålmodigt på, at det nye samlede fælles idrætscenter ved Søndermarkshallen bliver en realitet.

- Jeg synes vi med vores vækst, høje medlemstal og store efterspørgsel på både holdaktiviteter og fitnesstilbud har bevist, at der er behov for et stort veludbygget fitnesscenter med tilhørende lokaler til holdaktiviteter. Derfor håber vi rigtig meget, at man ser på Kom og Træns behov, når man en gang går i gang med at bygge det nye store center, siger Bo Petersen og fortsætter:

- Vi har masser af drømme og ønsker, og vi skal med stor glæde og fornøjelse være behjælpelige med at komme med ideer til indretning og størrelse på det nye fitnesscenter, lyder det fra Bo Petersen med et stort smil.

I anledning af den nye sæsons er på trapperne inviterer man lørdag 7. september indenfor til Tryday, hvor man gratis kan prøve begynderhold og fitnesstræning.

Kom og Træn har op til denne sæson stor fokus på holdaktiviteter - og ikke mindst på centrets nybegyndere. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce