Annonce
Give Avis

Kritisk før opstarten: HK Give Fremad mangler håndboldtrænere

HK Give Fremads formand Henrik Henriksen ser med en vis bekymring på trænersituationen i klubben. Man mangler nemlig trænere til klubbens U17-piger og dameholdet. Foto: Jim Hoff
HK Give Fremad mangler trænere til klubbens damehold og pigerne i U17-rækken.
Annonce

Give: Kort før sæsonstart er HK Give Fremad presset på klubbens trænerkapacitet. Klubben mangler således trænere til såvel dameholdet i serie 2 som U-17 pigerne.

Det fortæller klubbens formand Henrik Henriksen, der ikke lægger skjul på, at den manglende trænerbesætning hos de to hold vækker en del bekymring i klubben.

- Det er jo ikke fordi, at vi ikke virkelig har kæmpet for at få det her på plads. Vi har spurgt internt i klubben, vi har gjort brug af vores store netværk, men uden held. Indrømmet, situationen er så tung, at vi pt. river os i håret i frustration over, at vi ikke kan få dækket de to hold, siger Henrik Henriksen.

Formanden vurderer, at man har spurgt over 25 potentielle træneremner, men alle har af forskellige årsager takket nej til tilbuddet.

- Det er altså rigtig vigtigt for klubben, at både vores U 17-hold og damehold fungerer og har dygtige trænere. Begge hold er vigtige i klubbens selvbillede, og vi frygter helt konkret, at vi mister begge hold, hvis vi ikke kan stille med en træner til holdene, konstaterer Henrik Henriksen.

U 17-holdet har pt. tilknyttet to holdledere, Emma Laursen og Betina Nørregård, som følger med i den samlede "pakke" på holdet. En ny træner kommer altså ikke til at stå på helt bar bund i forhold til arbejdet med de unge talenter.

- Damerne kan indledningsvist måske nok selv starte op med træningen, men også her er det virkelig vigtigt, at vi får en træner ind til at styre tropperne. Derfor er vi i klubben mere end klar til at tage en snak med folk, der mener, de kunne se sig selv løfte en af de her træneropgaver for klubben, siger Henrik Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Give Avis

Loppemarkedet i Give er aflyst

Annonce