Annonce
Give Avis

Kroen overtager den årlige sankthansfest

Sankthansfesten i Give er i år flyttet fra Give Lystanlæg ned til Diagonalkroen, hvor der på Torvet vil god mad, livemusik og massevis af sankthanshygge for hele familien. Foto Jim Hoff
Der er lagt op til vaskeægte sankthanshygge, når kroen tirsdag den 23. juni inviterer til mad, musik, båltale og minibål på Torvet.
Annonce

GIVE: Sankthansfesten i Give Lystanlæg tirsdag den 23. juni måtte, grundet det på aflysningstidspunkt gældende forsamlingsforbud med maksimalt 50 personer forsamlet, desværre aflyses i år. Det oplyser bestyrelsen for Give Lystanlæg på foreningens hjemmeside, hvor det også fremgår, at dette års båltaler, sognepræst Poul Viller, lover at gemme sine guldkorn til båltalen i 2021.

Men står det til Lasse Lindberg fra Diagonalkroen, så skal borgerne i Give og omegn ikke snydes for en god og hyggelig sankthansfest.

- Vi synes her på kroen, at det er rigtig ærgerligt, at sankthansfesten må aflyses på grund af coronakrisen. Derfor springer vi tirsdag til med vores bud på en festlig og hyggelig sankthansaften med god mad, slikposer til børnene, bålfadet kørt i stilling, livemusik og båltale på Torvet, siger Lasse Lindberg.

Annonce

Hanne Lund holder båltalen

Tirsdag står der normalt “top Tirsdag” på menuen, og sådan bliver det også den 23. juni, hvor der serveres to retter fra grillen med dertil hørende to glas vin.

Hanne Lund fra Give Handel & Erhverv og Erhvervsklubben holder båltalen på Torvet i år. Foto Jim Hoff

Klokken 20.00 til 21.00 er der livemusik ved CNN Duo, som naturligvis kommer med deres bud på midsommervisen. Duoen leverer derudover fed musik fra 60’erne og til start nullerne. Alt lige fra Beatles, Creedence, Stones til dansk med Shu-Bi-Dua, Kim Larsen, Allan Olsen, Johnny Madsen, Thomas Helmig, Danser med Drenge & TV2 osv.

Efter at man højt og helhjertet har fået sunget, at vi elsker vort land, er der båltale ved Hanne Lund, der blandt sidder i bestyrelsen for Give Handel og Erhverv og Erhvervsklubben i HK Give Fremad, ligesom hun også er guide i Skulpturby.dk. En kvinde, der om nogen har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der foregår i Give.

Efter Hanne Lunds båltale fortsættes der med mere musik ved CNN Duo og endnu mere hygge ved bordene frem til 22.30.

- Arrangementet er godkendt til 500 gæster af politiet, og Vejle kommune har godkendt udeservering. Der er stillet krav om, at alle skal sidde ned og ingen må flytte møblerne, som kroens folk har placeret helt efter de af politiet og kommunen udstukne retningslinjer.

Annonce

Ingen købetvang

Vi skal for øvrigt hilse fra Lasse Lindberg og sige, at alle de forsmåede hekse, der ikke kommer ud at flyve i år, ligesom alle andre skal være så hjerteligt velkomne til sankthans-eventen på Torvet.

- Det er også vigtigt for mig at understrege, at vi på ingen måde er ude efter fast at overtage sankthansfesten i Give Lystanlæg. Det er kun grundet de kedelige omstændigheder i år, at vi springer til i denne ombæring, siger Lasse Lindberg og tilføjer:

- Jeg vil også gerne slå fast, at alle er velkommen på Torvet. Der er ingen købetvang, det er helt uforpligtende. Har man lyst til en fadøl og hygge sig med musikken er det fint, tager man hele pakken spisning osv, er det også fint.  Det handler om at skabe en god og hyggelig aften i bymidten med sankthansstemning, og vi håber, folk vil kigge forbi. Vejret skulle jo blive helt fantastisk, siger Lasse Lindberg med henvisning til den prognose, der lover høj solskin og pænt over 20 graders varme denne sankthanstirsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce