Annonce
Give Avis

Kroketstævne og flere træningstimer i kroketklubben

Kroketklubben i Give udvider træningstimerne og afholder kroketstævne i Kr. Himmelfartsferien på Give Stadion. Arkivfoto Jim Hoff

GIVE: Folk der er glade for at spille kroket kan godt begynde at glæde sig. Ikke kun pga. det spirende forår, men også fordi, at kroketklubben i Give nu kan melde ud, at de to ugentlige formiddagstræninger mandag og torsdag udvides med en ekstra træningsaften om onsdagen fra klokken 18.30.

Den nye ekstra træningstid er allerede sat på programmet, oplyser Irene Højgaard fra kroketklubben, og hun kan også berette, at det populære kroketstævne i Kr. Himmelfartsferien i uge 19 fra torsdag til og med lørdag er på programmet igen her i 2021, efter at det blev corona-aflyst i 2020.

-Det er glædeligt, at vi igen kan samles til vores stævne her på stadion i Give. Der er dog visse coronarestriktioner, vi skal tage højde for. Det betyder eksempelvis, at den store aftenfest er aflyst. Men når det er sagt, så bliver det rigtig dejligt igen at møde alle vores kroketvenner fra hele landet, siger Irene Højgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce