Annonce
Give Avis

Kurts Kor inviterer til rytmisk kordag

Lørdag den 1. februar åbner Ikærskolen i Give for en rytmisk kordag under ledelse af Tine Ohrt, der har en uddannelse i rytmisk korledelse fra Aalborg Universitet. Arkivfoto
Lørdag den 1. februar åbner Ikærskolen i Give for en rytmisk kordag under ledelse af Tine Ohrt, der har en uddannelse i rytmisk korledelse fra Aalborg Universitet.
Annonce

GIVE: Så skal der igen synges af karsken bælg, når Kurts Kor som tovholder og initiativtager igen inviterer ind til livsglæde og skønsang i fællesskab.

Konceptet hedder ‘rytmisk kordag’ og er en del af Korfestival Vejle 2020 med mange begivenheder med korsang hen over kommune, og som er foranlediget af Apollokoret, Vejle.

Den store korsangsevent er sat i søen som en markering af Apollokoret 125-års jubilæum, og det hele kulminerer ved en gallakoncert i Vejle Musikteater den 4. oktober. En koncert, der er velvilligt understøttet af Vejle Kommune.

- 100 korsangere fra hele kommunen har tilmeldt sig til dagen, der vil byde på sange af blandt andre Tøsedrengene, Steffen Brandt og Ulige Numre. Der lægges op til en åben koncert, hvortil alle er velkomne i Ikærskolens kantine kl. 16.00, fortæller Kurt Lundsfryd fra Kurts Kor.

- Vi håber jo, at de numre vi får indøvet vil få så høj en kvalitet, at vi vil blive fundet værdige til at medvirke ved gallakoncerten den 4. oktober, hvor vi vil få musikalsk opbakning af Vejle Symfoniorkester, lyder det forventningsfuldt fra den rutinerede korleder.

Annonce

Kapacitet med dirigentstokken

Dagens samlende figur og korleder Tine Ohrt Højgaard, der har en master i rytmisk korledelse fra Aalborg Universitet, er dirigent, sanger og arrangør for den prisvindende vokalgruppe Sono.

Derudover er hun sanger og arrangør i vokalgruppen Vox 11. Tine Ohrt Højgaard har mere en 20 års erfaring med at undervise i sang, performance, vokalimprovisation og kor på alle niveauer fra begyndere til professionelle.

Til daglig underviser hun i musik på Klejtrup Musikefterskolen og i rytmisk korledelse på Aalborg Universitet. Ved siden af dette er Tine Ohrt Højgaard instruktør på diverse korstævner for både børn og voksne, og er kendt som en energisk og dynamisk dirigent, som lægger stor vægt på musikalsk leg, kropslighed, rytme og groove.

Det er med andre ord lidt af en kapacitet, Kurt Lundsfryd her har fået lokket til Give i dagens anledning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce