Annonce
Give Avis

Læserbrev: Hvornår er nok, nok!!!

Redaktionen har modtaget et læserbrev omhandlende frygt og utryghed for en gruppe beboere på Amager.
Annonce

LÆSERBREV: Julefreden sænker sig stille over Give by, vi går alle og nyder de smukke huse med de smukke lys, og de små børn som glæder sig i denne tid.

Men det er ikke, hvad der sker på Amager i Give.

Der lever man en hverdag i frygt, dørene låses tidligt efter mørkets frembrud, og snakken om alarmer høres dagligt.

Der er igennem en længere periode foregået en del skræmmende ting på Amager, og ja nogen er stået frem om det, og andre de tier i frygten for, om det er deres tur næste gang.

Der bliver øget hærværk på biler i form af smadrede vinduer på bilerne, og der bliver ridset biler samtidigt. Der bliver øget hærværk på diverse boliger, og folk bliver så nervøse ved den mindste lyd.

Der er flere gange rettet henvendelse til både boligforeningen og politi, men der sker intet!

I december 2016 var der sågar et par som fik uventet besøg, mens de var hjemme. Trygheden mangler de den dag i dag, da de føler, at man ikke blev taget seriøs, trods beviserne var der!

Går du en tur på Amager en dag efter mørkets frembrud, ser du ikke andet end nedrullede gardiner og ikke en sjæl er ude at gå. Må indrømme som de mennesker man har mødt, at man faktisk syntes, det er skræmmende, at der intet bliver gjort, men derimod bliver alting mørklagt.

Redaktionen er bekendt med afsenderen af læserbrevets navn og adresse, men vedkommende ønsker anonymitet af frygt for repressalier

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce