Annonce
Give Avis

Laura og Malene samlede 26.904 kroner til Knæk Cancer

Laura Lyngaas, med asssistance fra mormor Sonja, og Malene Nørtoft har samlet penge til Knæk Cancer ved henholdsvis at tjene penge på pantflasker og salg af perlekæder/armbånd. Tilsammen har de indtjent 26.904 kroner til det gode formål. Foto: Jim Hoff
To lokale godhjertede piger fra Give formåede med hver deres projekt tilsammen at indsamle 26.904 kroner til Knæk Cancer. De to unge damer kan vi være rigtig stolte af her i byen.

GIVE: To piger fra Give, de går faktisk i samme klasse på Søndermarkskolen, søsatte for et par måneder siden deres helt egne private indsamlingsprojekter til Knæk Cancer.

Mens Laura Lyngaas samlede flasker og tjente penge på pant, gik Malene Nørtoft i gang med at producere armbånd og halsbånd, som man kunne købe af hende.

Begge pigerne fik medvind på deres projekt lige fra starten af, og i begge pigers tilfælde kom coronaen til at spille en vigtig rolle omend med vidt forskellig betydning for de to projekter. Det vender vi tilbage til.

Begge pigers udlæg mht. målsætning var 1000 kroner, udtalt med stor ydmyghed og små forventninger. Men efter en uge var begge piger forbi den første målsætning, og så gik det ellers derudaf.

Coronafordele

Efter fire uger havde Laura passeret 10.000 kroner, og torsdag aften før Knæk Cancer-showet i TV 2, stod der 16.000 kroner på pantkontoen.

- Og så gik det ellers stærkt i weekenden. Her røg der lidt over 6.000 kroner mere ind, så jeg endte på i alt 22634 kroner. Folk har været vildtgode til at stille poser med pant i vores garage, og nogle har også sendt pantbeløb til mig på MobilePay. Vi har også selv hentet pant hos folk, så jeg vil meget gerne sige tusind tak til alle, der har bidraget og tusind tak til min mor og far, min morfar og mormor, der virkelig har hjulpet meget. Morfar har kørt med trailer og flasker og mormor har ordnet regnskaberne, lyder det taknemmeligt fra Laura Lyngaas.

Hun ved, at hun har profiteret meget på, at folk grundet coronaen ikke har kørt til Tyskland og købt øl og sodavand. Det har givet mere pant indenlands, simpelthen.

Laura er med igen i 2021 med et måske nyt tiltag til Knæk Cancer, og hun vil i 2021 starte noget tidligere op.

Annonce

Coronaforhindringer

Malene Nørtoft er også med igen i 2021, efter at hun i år formåede at producere og sælge hjemmeproducerede armbånd/halskæder af perler for flotte 4220 kroner.

- Jeg er vildt glad for at jeg har firedoblet min målsætning om at nå 1000 kroner. Jeg har mest solgt til familie og venner, for pga. coronaen har der ikke rigtig været nogle events i byen/på Torvet, som jeg kunne komme ud til for at sælge armbånd/halsbånd til en masse mennesker, fortælle Malene Nørtoft.

Hun fik dog solgt en del til en konfirmationsfest, hun deltog i, og hun er meget motiveret for at stille op igen i 2021 med en ny indsamling.

- Jeg tror, at det bliver samme koncept med salg af armbånd og halsbånd. Jeg går fi gang noget tidligere, tror jeg, men jeg har ikke rigtig sat mig en målsætning endnu om, hvor mange penge jeg vil nå at tjene denne gang, siger Malene, der sender en tak til de mange, der har støttet hende i Knæk Cancer-projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce