Annonce
Give Avis

Lille Palle vælter kroen

Lille Palle underholder på Diagonalkroen torsdag eftermiddag den 6. februar med sit store brede repertoire af syng-med-sange. Arkivfoto
Det er en af den danske musikbranches mest folkelige og farverige personligheder, der gæster Diagonalkroen torsdag eftermiddag den 6. februar: Lille Palle har pudset harmonikaen af og er klar til at servere to timers syng-med-underholdning af den hyggeligste af slagsen.
Annonce

GIVE: Siden 1972 har "den hængt nedad" hos Palle Andersen, bedre kendt som Lille Palle. Og det er han glad for, for det handler nemlig om landshittet og ørehængeren "Hængepilen" og ikke den mandlige stolthed.

Lille Palle, født Palle Andersen i 1942, er kendt i en menneskealder fra både dansktoppen og 'Bakkens Hvile, hvor han begge steder har været garant for god gedigen folkelig musik med hurtige og charmerende riffs på sin trofaste følgesvend, knapharmonikaen.

Selv i Danmarks svar på Dallas, Matador, har Lille Palle optrådt ved flere lejligheder, og nu er turen så kommet til Diagonalkroen i Give, hvor den kække, frække og charmerende københavnerknægt på 77 år vil give den fuld gas på alle humørknapperne - som altid.

Spoler vi tiden tilbage til de forholdsvis festlige 70'ere dominerede Lille Palle dansktoppen med hits som 'Flyv ikke højere end vingerne bær', 'Jeg er så ked af, den hænger nedad' (Hængepilen) og "Kom og put dig under dynen".

Selv siger Lille Palle om sig selv:

- Jeg er en glad og frisk fyr med en rap replik, og er nok mest kendt som fællessanger.

Annonce

Vigtigt med events om eftermiddagen

Og det er netop dette koncept, som Henrik Henriksen fra Diagonalkroen Overnatning har fået øje på, da han bookede den folkekære kunstner.

- Lille Palle har så stort et bagkatalog af glade syng-med-sange, at han er kendt af flere generationer. Nu vælger jeg i denne ombæring at lave et arrangement om eftermiddagen, hvor man med i billeten får en kop kaffe og kage. Det er vigtigt, at der ikke kun holdes arrangementer om aftenen, for ved at brede os lidt ud, kan vi ramme alle målgrupper, siger Henriksen og fortsætter:

- Det her tiltag vil jo nok mest være for den lidt ældre generation, som kan få et par rigtig hyggelige eftermiddagstimer her på kroen med god musik og muligheden for at få genopfrisket en masse gode musikalske minder, siger Henrik Henriksen.

Billetterne til Lille Palle-eventen kan bestilles hos Diagonalkroen Overnatning. Se annonce andetsteds i avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce