Annonce
Give Avis

Lions Club Give gentager salg af gødning til haven og går i luften med ny hjemmeside

Det er andet år i træk, at Lions Club Give sælger gødning og kalk, der kan bruges i haven. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Overskuddet fra salget går til rækken af foreninger, rejser og initiativer, der løbende søger foreningen om tilskud.

Give: Selvom man er en organisation med 45 år på bagen, kan man godt forny sig.

Det beviste Lions Club Give sidste år, hvor den lokale afdeling af den verdensomspændende organisation begyndte salget af gødning og havekalk. Igen i år er adskillige foldere for salget havnet i postkasserne rundt om i Give, og samtidig har foreningen fået lavet en hjemmeside.

- Ideen med gødning er stjålet fra nogle andre Lions-grupper i Danmark. Det er noget, mange husejere skal bruge. Derfor har vi fået lavet nogle aftaler med de her foderstoffirmaer, der vil sælge det til os til en god pris, fortæller Brian Kjeldberg fra Lions Club Give.

Annonce

Overskuddet fra salget er ikke øremærket til noget særligt, men man kan som altid søge om tilskud hos organisationens til alt fra lejrophold ii udlandet til julehjælp. Bestillingerne på kalk og gødning skal sendes inden 22. marts. De bestilte varer leveres fem dage senere.

Næsten samtidig med, at brochurerne er blevet omdelt, er klubbens nye hjemmeside desuden gået i luften. Førhen har man kunnet finde den lokale organisation på den landsdækkende Lions-hjemmeside, men nu har Lions Club Give altså sin egen af slagsen. På hjemmesiden finder man udover diverse kontaktoplysning også et ansøgningsskema, hvilket skal gøre processen lettere for både Lions Club Give og ansøgere, der søger om tilskud.

Man kan finde yderligere information om gødningssalget og Lions Club Gives generelle formål på den nye hjemmeside, der findes på lions-give.dk.


Ideen med gødning er stjålet fra nogle andre Lions-grupper i Danmark. Det er noget, mange husejere skal bruge. Derfor har vi fået lavet nogle aftaler med de her foderstoffirmaer, der vil sælge det til os til en god pris.

Brian Kjeldberg, Lions Club Give.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce