Annonce
Give Avis

Lokal Alzheimers-indsamling gav knap 10.000 kroner

Den 19. september samlede lokale frivillige i Give små 10.000 kroner ind til Alzheimer. PR-foto
Annonce

GIVE: I den forløbne weekend var lokale frivillige på banen med en indsamling til Alzheimeforeningens arbejde, og det gik hen og blev en god oplevelse for indsamlerne, der mødte megen velvillighed hos borgerne i byen.

Der blev nemlig indsamlet i alt 9500 kroner, dels 5700 i kontanter, dels 3800 via MobilePay

- Vi fik en rigtig flot indsamling til Alzheimerforeningen. Det var en fornøjelse at stå uden for forretningerne og møde den velvillighed, som folk gav udtryk for i ord og mønt, fortæller en af tovholderne bag indsamlingen, Hans Øjvind Eriksen.

Han kan oplyse, at indsamlerne i Give havde gode oplevelser, og han vurderer på den konto, at alle indsamlerne gerne vil være med igen næste års indsamling.

- Der var tre tilmeldte fra starten, og jeg fik fem mere med, så vi blev otte i alt,  hvoraf en blev forhindret. Jeg vil vurdere,at cirka 80 procent af de adspurgte donerede et beløb. Jeg synes, at det er et flot resultat, at vi i alt når op på næsten 10.000 kroner, siger Hans Øjvind Eriksen.

Han retter derfor en stor tak til alle som støttede indsamlingen og ligeledes en stor tak til indsamlerne for deres fine indsats.

Pengene fra landsindsamlingen går til Alzheimerforeningens arbejde for at bekæmpe demenssygdomme samt for at forbedre vilkårene for mennesker med demens og deres pårørende.

Og det giver rigtig god mening, for næsten 500.000 danskeres hverdag er berørt af demens – enten fordi de selv har en demenssygdom, eller fordi de er nære pårørende, venner eller kollegaer til en person med demens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce