Annonce
Give Avis

Lokal succestræner nomineret til titel som Efterårets Træner

Give Fremads succestræner Brian Sølund Kristensen er nomineret til titlne Efterårest Træner på Ligabold.dk. Foto: Jim Hoff
Efter to sæsoner i træk at have præsteret oprykninger med Give Fremad fra serie 2 til jyllandsserien, er holdets træner Brian Sølund blandt kandidaterne til at hente titlen som Efterårets Fodboldtræner på Ligabold.dk
Annonce

GIVE: Efter at have sikret Give Fremad 1. hold i serie 1 en suveræn oprykning til jyllandsserien og sæsonen tidligere at have sikret holdet oprykning fra serie 2 til serie 1, er Brian Sølund nu fuldt fortjent nomineret til titlen som Efterårets Fodboldtræner på Ligabold.dk.

Den kompetente Givetræner er nomineret sammen med Mads Fogh & Søren Zachariassen fra Kolding IF Fodbold og Jens Bojer fra Farsø/Ullits IK, og i skrivende stund kan der afgives stemmer på de tre herrer frem til den 10. januar.

Af stemningenn foregår på LigaBold.dk, som bryster sig af at være Danmarks første og største breddefodbold-portal, hvor fokus er på 2.division og ned til Serie 2.

Her er der dagligt nyheder, optakter, opfølgninger, reaktioner, rygter og meget mere fra de føromtalte rækker.

Der er nominerede i flere forskellige kategorier i flere regioner og rækker: Efterårets Profil, Efterårets Angriber, Efterårets Målmand, Efterårets Træner og Efterårets Klub.

Det er i kategorien "Jylland Serie 1 og Serie 2", at Givetræneren er nomineret, og  man stemmer ved at gå ind på Ligabold.dk/Facebook, finder sin favorit og giver vedkommende et 'like'.

Man kan kun stemme på én nomineret i hver kategori, og dette kan kun ske på Ligabolds hovedside.

Annonce

Tænker fodbold 24/7

Ligabold. dk beskriver Brian Sølund på følgende måde og begrunder dermed deres nominering ag ham til titlen som Efterårets træner:

- Der er ingen tvivl om, der står en dygtig mand på sidelinjen hos Give Fremad. Han har sikret holdet to oprykninger i streg med det samme spillermateriale. Pengepungen har ikke været oppe for at sikre spændende transfers hos Give Fremad, det er nemlig lokale folk alle sammen.

Give Fremad er en lille klub, der for første gang klubben er rykket op i Jyllandsserien. Denne blev allerede sikret to spillerunder før sæsonafslutningen.

Brian Sølund er en ung træner, som brænder for trænerjobbet. Han er ambitiøs, bruger meget tid på træningen, så det der trænes kan blive overført til kamp. Der er heller ingen tvivl, om Brian er taktisk klog, og ja to oprykninger i streg taler lidt for sig selv uden tilgang af nye spillere.

Brian er en træner, som bliver ved med at udvikle sig, og som tænker fodbold 24/7, hedder det i udtalelsen.

Med dette flotte skudsmål i bagagen går Sølund godt klædt på ind til konkurrencen, og de første stemmer er da også allerede begyndt at tikke ind på Ligabolds hjemmeside.

Og skulle vi ikke lige allesammen give vores kryds med og være med til at sikre, at den dygtige og vellidte fodboldtræner henter endnu en titel hjem til Give!

I retfærdighedens navn skal og bør man også nævne, at assistenttræner Kristian Rasmussen selvfølgelig også har mange aktier i holdets og dermed Brian Sølunds succes med de to oprykninger til følge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce