Annonce
Give Avis

Lotte Andrup skifter Boutique Mary ud med …. Boutique Mary

Lotte Andrup stopper som butiksleder i tøjbutikken Boutique Mary den 31. oktober. Hun fortsætter dog virksomheden i en anden funktion. Hendes afløser i Give bliver Antilla Bennike. Foto: Jim Hoff
Efter 19 ½ år i butikslivet i Give, heraf de seneste tre år som butiksleder af Boutique Mary i Vestergade, rykker Lotte Andrup teltpælene op og søger nye udfordringer indenfor samme virksomhed.
Annonce

GIVE: Lad os starte med at slå fast, at der absolut intet dramatisk ligger bag Lotte Andrups stop som daglig leder af Boutique Mary i Give. For efter 19 ½ års virke i forskellige tøjbutikker i Give føler Lotte Andrup, at hun nok trænger til at ryste posen lidt og søge nye karrieremæssige udfordringer.

En beslutning hun er kommet frem til i samhørighed og konstruktiv dialog med Mads Zink, der er indehaver af Boutique Mary-kæden.

- Vi har været enormt glade for Lotte som butiksleder i Give. Hun kommer med mange års ballast fra butikslivet i byen, og da vi i dag er oppe på at have 20 butikker, kunne jeg godt se Lotte bringe sine fine kompetencer yderligere i spil for vores virksomhed – også andre steder end i Give, siger Mads Zink og fortsætter:

- Derudover er det altid sundt med noget ny energi ude i de enkelte butikker, og i den ånd har vi så ansat Antilla Bennike som ny butiksleder til butikken i Give. Antilla er et velkendt ansigt i butikslivet i Give, og hun har pudsigt nok også arbejdet sammen med Lotte tidligere, så for os er hun den ideelle afløser for Lotte Andrup, siger Mads Zink.

Annonce

Vemodigt og spændende på samme tid

Hovedpersonen selv er ikke uberørt af situationen, for nok bliver det spændende med nye udfordringer rent karrieremæssigt, men hun har som sagt tilbragt en stor del af sit arbejdsliv i Give.

Derfor vil det blive en vemodig dag, når Lotte Andrup den 31. oktober har sidste arbejdsdag i butikken i Vestergade.

- Jeg vil rigtig gerne sige tak til alle kunderne gennem årene og en stor tak til mine to gode kolleger Susanne og Laila. Jeg er jo i bund og grund en vaskeægte Givepige og har stadigvæk familie og venner i Give, så det her er ikke det sidste, man har set til mig her i byen, siger Lotte Andrup.

Annonce

Glædeligt gensyn med Antilla Bennike

Hun sætter stor pris på, at det bliver hendes tidligere kollega og wingman, Antilla Bennike, der bliver hendes afløser som butikschef i Give.

- Antilla kender jeg jo rigtig godt og er meget tryg ved at overlade tøjlerne her i Give til hende. Både Susanne og Laila bliver jo også i butikken, så det bliver stadigvæk folk med kendskab til lokalsamfundet, der møder kunderne, når de træder ind i butikken, siger Lotte Andrup.

Hun vil den onsdag og torsdag den 30. og 31. oktober være vært ved hyggelig omgang kaffe og kage i butikken. Hen kan man på helt uformelt plan komme ind og sige både goddag og farvel til Lotte Andrup – og samtidig vil der i butikken også være linet en række skarpe tilbud op til kunderne. Butikken vil om torsdagen have besøg af Peter fra tøjmærket Cream, så her vil der være lidt ekstra fokus på netop dette tøjmærke.

- Vi håber, at mange vil kigge forbi en af de to dage og få en kop kaffe, lidt kage og få hilst pænt farvel til Lotte. Det fortjener hun efter så mange år i Give, lyder opfordringen fra Mads Zink.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce