Annonce
Give Avis

Madame er flyttet og hedder nu Garnkæret

Jette Sønderholm har fået ny butik: Madame flytter fra Østergade til Torvet og bliver til Garnkæret. Foto: Jim Hoff
Fredag den 14. maj åbnede Jette Sønderholm sin nye butik på Torvet. Tidligere hed butikken Madame og lå i Østergade, nu hedder den Garnkæret og ligger på Torvet 2.

GIVE: Faktisk havde hun forventet, at flytningen fra Østergade til Torvet først ville kunne effektueres hen over sommerferien, men tingene er bare meget hurtigere end forventet, og derfor kan Jette Sønderholm fredag den 14. maj slå dørene op for sin  nye butik, Garnkæret.

Ejendommen har tidligere huset købmandsforretning, døgnkiosk og senest Kids Print, og selv om Jette alt i alt får 20 kvadratmeter mindre at boltre sig på, virker butikken mere rummelig og åben.

Med i lejemålet er også et rigtig godt lagerrum, der giver Jette mere opbevaringsplads end i Østergade, så alt i alt er hun rigtig glad for at tage de nye lokaler i brug. Beliggenheden er jo også virkelig god.

Annonce

Det hyggelige samlingssted

Navneskiftet fra Madame til Garnkæret signalerer en ny start, dog med langt de samme varer på hylderne. Lingeriafdelingen er dog blevet sendt definitivt på pension, hvilker også er medvirkende til, at Jette får mere plads at råde over til sine garnprodukter osv.

Butikken kommer fremover til at hedde 'Garnkæret', hvilket en sød kunde har luret med denne flotte velkomstgave. Foto: Jim Hoff

- Jeg har gået og funderet over, hvad den nye butik skulle hedde, og sjovt nok den dag barerne måtte åbne fik jeg ideen til Garnkæret. Min butik handler jo om garn, og et gadekær var i gamle dage et sted, hvor folk samledes og hyggede sig - og det er da også i høj grad det min butik handler om, fortæller Jette, mens hum med ste stort smil stillet et dannebrogsflag ud på gaden for at markere den højtidlige dag.

Butikken i Østergade er dermed lukket, men den 4. juni, når Give Handel og Erhverv holder Open By Night, vil hu have begge butikker åbne og holde lidt ophørsudsalg i butikken i Østergade.

I forbindelse med flytningen og navneskiftet vil butikken også få nye åbningstider. De nye åbningstider kan man se på butikkens Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce