Annonce
Give Avis

Markant opbakning til den afgående tarteletkonge på de sociale medier

Efter at Lasse Lindberg via en artikel i Give avis bekendtgjorde, at han pr. 7. februar lukker ned for Tarteletfyld.dk, er han på Facebook blevet ramt af en varm bølge af sympati og anerkendelse, Foto; Jim Hoff
Mandag kunne vi her i avisen breake nyheden om, at Danmarks ukronede tarteletkonge Lasse Lindberg fra Diagonalkroen i Give grundet kvalitetsudsving pr. 7. februar lukker ned for ellers succesfulde Tarteletfyld.dk. Opbakningen til Lindberg har efterfølgende været stor på de sociale medier.

GIVE: Det blev på knap tre måneder til en omsætning på tre millioner kroner, salg af 72,5 ton tarteletfyld og ikke mindst landsdækkende mediedækning for kokken og restauratøren Lasse Lindberg og hans berømte erhvervseventyr Tarteletfyld.dk.

Det der startede som en frisk bibeskæftigelse i en coronanedlukket tid gik hen og blev så stor en succes, at ordet landeplage ligger lige for.

Efter en gedigen tur gennem mediemøllen, hvor både de trykte medier og de landsdækkende tv-kanaler stod på spring for at fortælle om det H.C. Andersen-agtige tarteleteventyr fra Give, gik Lasse og hans tarteletfyld hen og blev hvermandseje i landet- og hurtigt blev hans titel som chefkok naturligvis ophøjet til Tarteletkonge.

Annonce

På forsiden sammen med Jes Dorph

Et af de mediemæssige højdepunkter kom, da Lasse Lindberg kom på forsiden af B.T sammen med andre mediedarlings som Jes Dorph og Mads Steffensen. Så spiller man ligesom med i den store liga.

Tarteleteventyret i Give gik hen og blev årets "feel-good" historie, ikke mindst fordi den blev symbolet på, hvordan man via nytænkning, hårdt arbejde og fightervilje kunne give coronaens ulyksaligheder et kompetent og vellykket modspil, og i hvert fald kandiderer kraftigt at blive årets erhvervshistorie.

Men alting har sin tid, og mandag den 25. januar kunne Lasse Lindberg melde ud i Give Avis, at han grundet kvalitetssvigt på både produktet, kundeservice og ikke mindst bestillingsforløbet via Nets havde besluttet at det sidste kapitel om erhvervseventyret Tarteletfyld.dk bliver skrevet den 7. februar, hvor konceptet lukker ned. Den detaljerede baggrund herfor kan du læse meget mere om i Give Avis.

Annonce

Ramt af sympatibølge på Facebook

Da nyheden om nedlukningen af Tarteletfyld.dk ramte de sociale medier, især Facebook, blev Lasse Lindberg ramt af en ny bølge, nemlig sympatiens.  Her et lille udpluk:

Tine Sternberg Nielsen: Pas rigtig godt på dig selv. Man kommer længst med ærlighed og stort engagement. Tilbage til base 1 og udlev din store drøm. Vi glæder os til at kroen åbner igen. Husk at tænke tilbage på tarteletfyld kapitlet med et stort smil. Der ramte du noget midt i en coronakrise og med succes.

Lene Pleth Troelsen: Lasse, det er de største, der falder hårdest, respekt for din beslutning. Det er nemlig det at skabe rammerne og lave mad, som smager, så englene synger, som du er så blændende dygtig til. Pas på dig og dine og din kro men sikke en rejse, og nu kan du tar’de’letter.

Lene Kaasing Petersen: Du er ærlig omkring, hvad du laver, stor respekt for det. Du blev danmarkskendt under en stor nedlukning, det er dælme flot.

Ole Hansen: Det har været spændende at følge dig. Du har, i al den tid jeg har kendt dig, været en foretagsom person, og jeg er sikker på du, udover Diagonalkroen, nok skal finde andre bjerge at bestige.

Betina Buthler Hermann: Respekt for det store arbejde du har lagt i Tarteletfyld . Et kendt ordsprog siger: Man skal stoppe, mens legen er god. Det er nok det, du vælger at gøre nu. Og det er jo helt forståeligt. Det har været spændende at følge med i dit projekt, og det har været en umådelig lækker og smagfuldt tarteletfyld, du har lavet. Jeg vil ønske dig alt godt, og god vind fremover. Hvem ved, måske kommer der på et tidspunkt et nyt Lasse-projekt fra Diagonalkroen i Give.

Else-Marie Buhl: Stor respekt for at se kendsgerninger i øjnene og være ærlig omkring det.

Connie S.I. Nielsen: Vi er stolte af at kunne sige, at vi kommer fra Give, hvor kromanden kæmpede for sin sit erhverv på en ny måde. Tak for det og god vind frem over.

Kæmpe respekt herfra. Husk nu at tage alt det positive med fra dit tartelet-eventyr. Du har da bevist overfor dig selv, at du kan finde dit overlevelsesgen frem, når det gælder og er nødvendigt; dét er værdifuld læring, som ikke kan købes for penge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give genåbnede med et brag

Give Avis

Kirsten Vaarst stopper på Lægehuset

Annonce