Annonce
Give Avis

Masser af velvære til dine fødder hos Zjoos

Indehaver Lis Lundstrøm og hendes medarbjder Gunhild Jensen står i uge 22 og 23 klar med kampagnetilbud på produkter fra Green Comfort, New Feet og Sockwell.Foto: Jim Hoff
I hele uge 21 og 22 vil der hos skobutikken Zjoos i Give være ekstra meget fokus på velvære til fødderne, idet der rettes ekstra meget spot på produkter fra Green Comnfort, New Feet og Sockwell
Annonce

GIVE: De fleste mennesker bruger deres fødder rigtig meget hver dag. Faktisk bruger man den cirka 16 timer, de bærer vores vægt og tit også mere end det.

Fødderne er vores vigtigste transportmiddel, og derfor skal de da behandles med den allerstørste opmærksomhed. Det fortjener de, fødderne.

Det synes indehaver af Zjoos i Give, Lis Lundstrøm, naturligvis også, og hun har i den ånd valgt, at butikken i uge 21 og 22 vil have ekstra meget fokus på velvære for fødderne i form af spottilbud og nyheder fra Green Comfort, New Feet og Sockwell.

- Vi har kørt med sandaler, støvler og sko fra Green Comfort i mange år. Et anerkendt dansk mærke, der er kendt for at lave rigtig lækre produkter i skind. Derudover er firmaet kendt for deres aftagelige såler, som rigtig mange danskere har glæde af dagligt, fortæller Lis Lundstrøm.

Butikken har de seneste uger fået massevis af varer hjem, heriblandt også en række spændende nyheder, fra Green Comfort, så hylderne bugner af spændende og flotte ting fra Green Comfort.

Det giver anledning til to gode kampagneuger med fine tilbud på produkter fra netop Green Comfort, der ifølge Lis Lundstrøm er steppet gevaldigt op rent designmæssigt, og derfor nu tilbyder flotte og lækre sko, støvler og sandaler til også de yngre generationer.

- Vi har glædet os rigtig meget til at komme i gang igen for alvor og byde kunderne indenfor - også til de her kampagneuger. Nu skal både vi og kunderne jo have indhentet alt det forsømte i forbindelse med nedlukningerne i forbindelse med coronakrisen. Marts måned var rigtig hård for os, mens april var bedre og maj måned ser næsten ud, som den plejer, fortæller Lis Lundstrøm, der vurderer, at der igen er grobund for optimisme set i lyset af kundeflowet i især maj måned.

- Det eneste vi savner nu. er muligheden for at lave vores modeshows - det har mange af vores kunder da også efterspurgt. Men vi må vente og se tiden an, hvornår det ige bliver muligt, siger Lis Lundstrøm.

Annonce

Introducerer helt nyt mærke

I de to kampagneuger vil der også være fokus og tilbud på sko, støvler og sandaler i skind fra brandet New Feet, der er et søsterselskab til Green Comfort. Også her er der spændende nyheder, idet mærket er klar med en lang række produkter med et stærkt fornyet ungt design.

- Det bliver spændende med kampagnen på New Feet. Det er et helt nyt mærke her i butikken; et mærke der appellerer til alle generationer, og som blandt brillerer med en aftagelig sål til sandaler. Man kan også lægge sine egne såler i sandalerne, som har fleksible velcrolukninger, der betyder, at man kan tilpasse sandalen 100 % til, hvordan ens fødder ellers er skabt, forklarer Lis Lundstrøm.

Butikken vil også køre kampagne på mærket Sockwell, der er et andet søsterselskab under Green Comfort. Her handler det om smarte støttestrømper, der kan bruges til mange formål lige fra sport til arbejde og forebyggelse af ømme og trætte ben.

- Strømperne er lavet af merinould og bambus og de reducerer dermed risikoen for vabler, reducerer svedlugt. De er temperaturregulerende, er fugttransporterende og giver god blodcirkulation. Altså en strømpeserie der er ideel til hverdag, job, sport og rejser. Man kan også bruge dem mod hælspore og trætte fod- og lægmuskler, forklarer Lis Lundstrøm.

Med andre ord: Der er i høj grad på føddernes velvære - og stribevis af gode tilbud - i de næste par uger hos Zjoos i Give.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce