Annonce
Give Avis

Massevis af aflysninger og lukninger på Give-egnen

Give-egnen er hårdt ramt af stribevis af aflysninger og nedlukninger. Foreningslivet og skolerne er lukket helt ned, og massevis af arrangementer er aflyst eller udsat. Foto: Jim Hoff
Annonce

Give-egnen: Grundet frygten for spredning af coronavirus er Give-egnen blevet ramt af en række aflysninger. Vi bringer her en oversigt over de aflysninger, der er blevet indmeldt til avisen:

Ældregruppen i Lindeballe, Åst og Uhe har valgt at aflyse foredraget med kammerjomfru og stuepige Kathrine Krupsdahl Svendsen onsdag den 18. marts klokken 14.00 i Foreningshuset i Karlskov.

Give-Egens museum holder helt lukket fra fredag den 13. marts til den 30. marts. Man kan dog stadig komme i kontakt med museet på telefon 75 73 93 75 eller mail gem@gem.dk.

Vejle Kommune lukkede alle idrætshaller fra torsdag eftermiddag kl. 15. Herefter vil hallerne være aflåste frem til lørdag den 28. marts. Man skal som forening, hvis man ikke allerede har gjort det, aflyse alle sine aktiviteter de kommende 14 dage. I perioden vil der løbende blive ført kontrol med at faciliteterne ikke bliver brugt. Det betyder, at al aktivitet som gymnastik, håndbold, badminton osv. i foreningsregi er aflyst i samme periode. Gælder også kampe.

Tarteletfesten i Grønbjerg, som var berammet til lørdag d. 14/3, er udsat.

GISK og Farre IFs lanparty i Give 28./29. marts, må desværre aflyses pga. den nuværende situation med Covid-19. Der arbejdes på at finde ny dato for afholdelse. Der meldes ud, så snart der er nyt.

Rotary i Give aflyser sine arrangementer måneden ud.

Diagonalkroen i Give lukker ned i 14 dage for restaurant og selskabslokaler. Der vil kunne købes mad ud af huset i perioden.

Dagscentret på Kastaniehaven er er lukket fra fredag den 13. marts frem til og med den 27. marts.

Thyregod Vester Borgerforening aflyser generalforsamlingen tirsdag den 17. marts. Pensionistforeningen i Thyregod aflyser generalforsamling 19. marts. Al aktivitet i Thyregod Svømmeklub er også aflyst Alle biblioteksarrangementer er udskudt til efter påske. HK Give Fremads reklamebanko den 18. marts er aflyst.

Fodboldklubben Give Fremad har valgt aflyse alt, hvad der hedder indendørs og udendørs fodboldtræning de næste uger. Gælder også kampe. Klubben har også aflyst generalforsamlingen på tirsdag den 17. marts.

Cafe tæt er aflyst den 30. marts grundet coronavirus, da cafeens brugere jo er meget sårbare.

Kræftens Bekæmpelse har udsat landsindsamlingen den 29. marts. KB forsøger at finde en dato i forsommeren.

De lokale kirker aflyser gudstjenester og konfirmationsundervisning de næste 14 dage frem.

Clubsandwich 99 i Vonge aflyser møde med Jan Svendsen om brunkulslejrene i Søby torsdag 19. marts i Vonge Hallens cafeteria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce