Annonce
Give Avis

Mere plads til dagligvarer og solceller på taget: Aldi åbner spritny butik

Birthe Jensen var blandt de første kunder, der kunne træde ind i den nye Aldi-butik. Hun var alligevel oppe og skulle ud og handle, så det var ikke kun åbningstilbud og gratis blomster til de første kunder, der fik hende til at stille sig i kø lidt før klokken otte fredag morgen. Foto: Jim Hoff
Fredag slog Aldi dørene op til deres nye, større forretning på Hjortsvangen i Give. Indretningen er i Aldi-sammenhæng helt ny, og der er næsten dobbelt så meget plads til varer sammenlignet med den tidligere butik.
Annonce

Give: Toiletpapir, cornflakes, tandpasta og franskbrød i bake-off-afdelingen. Snorlige står det og de andre varer på rad og række langs de brede gange.

Faste og nye kunder har fået væsentlig mere plads, når de handler dagligvarer i Aldi på Hjortsvangen i Give. Et salgsareal på 818 kvadratmeter erstatter de tidligere, ældre rammer, der tilsvarende havde 461 kvadratmeter med salgsvarer.

Fredag morgen kunne en glad butikchef Xhevat Beqiri se borgmester Jens Ejner Christensen (V) klippe den røde snor, inden de første kunder strømmede ind til den veltrimmede forretning.

Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen (V), får hjælp af Aldi Danmarks salgschef, Bo Otzen, til at klippe den røde snor til den butikken. Foto: Jim Hoff

De seneste dage har Xhevat Beqiri og de øvrige medarbejdere knoklet for at blive klar til åbningsdagen. Op til 12 timer om dagen har de brugt i forretningen, som er den første med lige netop den indretning i alle Aldis over 180 danske butikker. Med solceller på taget er den ligeledes den første af kædens forretninger, der sigter efter at være selvforsynende med strøm.

- Kunden i fokus har været det absolut vigtigste for os i arbejdet med at bygge den nye butik, fortalte salgschefen for Aldi Danmark, Bo Otzen, da han holdt tale kort inden åbningen klokken otte.

- Det er altid dejligt, når man ser vækst og en trang til at vokse i den her del af Vejle Kommune her i Give, lød det fra borgmester Jens Ejner Christensen.

Den gamle butik har været åbent under hele opbygningen af den nye Aldi. Blandt tiltagene i den nye butik er en centralt placeret frugt- og grøntafdeling. Foto: Jim Hoff
Annonce

Flere parkeringspladser på vej

Kort efter kunne kunderne strømme ind i den nye butik, der uddelte blomster og skrabelodder til de, der fredag var blandt de første, der købte varer ved en af de tre kasser.

Blandt dem var Birthe Jensen. Hun kom hverken for blomster eller skrabelodder. Tidspunktet passede bare med, at hun alligevel skulle ud og handle. Også de seneste måneder, hvor Aldi har haft begrænset plads grundet flytningen, har hun trofast handlet i Aldi på ugentlig basis.


Det er spændende med en ny butik, og vi vil kæmpe meget for at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer her

Xhevat, Beqiri, butikschef Aldi


En glad og spændt butikschef Xhevat Beqiri kort inden åbningen. Siden sidste uge har han og de ni medarbejdere arbejdet hårdt for at gøre butikken klar til første åbningsdag. Foto: Jim Hoff

Det er ikke kun indenfor, de seneste måneder har været anderledes. Udenfor butikken har en stor del af parkeringspladsen været inddraget undervejs i byggeprocessen, og det kan have holdt nogle kunder væk, fortæller butikschef Xhevat Beqiri. Derfor ser han også ekstra meget frem til at tage den nye forretning i brug.

- Det er spændende med en ny butik, og vi vil kæmpe meget for at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer her, siger Xhevat Beqiri.

Når nedrivningen af den tidligere butik er fuldført, råder Aldi over 80 parkeringspladser til kunder.

Åbning af Aldi 13. oktober. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Hvad er GISK?

Give Avis

Tanker bag den nye byskulptur

Annonce