Annonce
Give Avis

Mindeord over Benny Sørensen

Mindeord over Benny Sørensen af hustru Lydia Kragh Sørensen og søn Thomas Kragh Sørensen.
Annonce

MINDEORD: Mindeord over Benny Sørensen der døde på Vejle Sygehus den 3. juni, 62 år gammel.

Benny var født i Give og boede der hele sit liv bortset fra 5 år, hvor han var soldat på Skive Kaserne, hvorfra han var udsendt til FN-tjeneste på Cypern.

Gennem 33 år var han ansat hos Danske Stenhuggerier i Nørre Snede indtil sin død, og her var han en værdsat medarbejder, der blandt andet passede filialerne i Skanderborg, Esbjerg, Nr. Snede, Herning, med flere Han var vellidt og skabte gode relationer til bedemænd, gravere og kolleger. Han så mennesket i sorgen hos pårørende til afdøde, han udviste empati og medfølelse, og gjorde alt for at opfylde deres sidste vilje.

Han var en omsorgsfuld, kærlig og hjælpsom ægtemand, far og svigerfar, der altid var klar med råd og vejledning og var en trofast støtte gennem livet for sine nærmeste.

Han var ligeledes en fantastisk og stolt bedstefar, der satte stor pris på tiden med sine to børnebørn, som han altid mødte i deres øjenhøjde og på deres præmisser. Han nød at have familie, naboer og venner omkring sig i hverdagen samt til fester og højtider, og han ville ofre alt for dem.

Han var kreativ og nød at bruge tiden på projekter og sin store interesse for madlavning, hvor han elskede at eksperimentere og det skete under høj musik, hvor han absolut ikke var fordomsfuld men spredte sig fra hård rock til klassisk musik.

Han værdsatte livet og tog det aldrig for givet, han vidste det var skrøbeligt. Han kæmpede med sygdom de senere år, og selv om han blev væltet omkuld gang på gang, rejste han sig og kæmpede videre, og det gjorde han for sin families skyld.

Til sidst vidste han, hvor det bar hen og den seneste tid blev hans tilværelse og hverdag hjerteafdelingen på Vejle Sygehus, hvor han sov stille ind den 3. juni. Her følte han sig tryg, her mødte han et personale, der udviste empati, nærhed og signalerede at han var et medmenneske og ikke bare et nummer. Han oplevede en sygehusafdeling, der uanset personalets placering i systemet havde fokus på det væsentlige for ham, når tilværelsen blev uoverskuelig – nemlig at han var Benny.

Vi er som familie taknemlige for, hvad vi blev givet gennem Benny, samt hvad han fik i forbindelse med sin sygdom og i sin sidste tid.

Han efterlader sig sin hustru Lydia i Give og sin søn og svigerdatter samt to børnebørn i Billund.

Indsendt af hustru Lydia Kragh Sørensen og søn Thomas Kragh Sørensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce