Annonce
Give Avis

Mindeord over Jens Åge Stech Jensen

Et af Jens Åges yndlingssteder: Vesterhavet.Arkivfoto
Annonce

GIVE: Mindeord om Jens Åge Stech Jensen (Såge), Hyldevang 190 Give.

Søndag den 3. november 2019 blev en dag, vi aldrig kommer til at forstå. Såge blev revet væk så pludseligt – ganske uden forvarsel.

Nøjagtig 2 år forinden, den 3. november 2017, fejrede vi Såges 40 års jubilæum hos A. Boesenbæk, hvor han, da han blev takket for mange års fantastisk og pligtopfyldende arbejde, tilbød at tage 30 år mere.

Sådan kendte vi Såge – altid med en frisk bemærkning og sikker i sin sag. Han var altid entusiastisk og begejstret, når han talte om sit job og elskede nye udfordringer. Stolt fortalte han om det – lige for kort tid siden om de nye el-bilstandere, som var blevet etableret i firmaet. Jo, det var hans force at arbejde med mekanikken, og han satte en ære i at yde god service for alle virksomhedens kunder.

Såge var et fantastisk givende og positivt menneske, som vi aldrig har set i dårligt humør. Han var et stort familiemenneske, der værnede om og beskyttede sine nærmeste. Han elskede og var så stolt af sin familie, og hans bedste legekammerater var hans to børnebørn Asger og Birk.

Altid var han parat til at hjælpe alle omkring sig. Han engagerede sig i alt, hvad han gjorde og var altid villig til at tage en ekstra tørn for fællesskabet, om det var i forbindelse med hans virke som natteravn, i grundejerforeningen eller i ungdomsklubben.

Såge kom ind i vores liv som ganske ung, da han fandt sammen med Else Marie i 1974. Han var altid den samme og vi holdt af ham fra første dag, hvor han kom susende på sin meget hurtige knallert hjemme i Farre.

Vi 4 piger og vores mænd har nydt rigtig mange oplevelser sammen, både i vores hjem, på ture, ferier og til fester. Vi føler et kæmpe savn, og vil virkelig savne Såges gode humør, ligesom vi kommer til at mangle hans gode råd, som gjorde os trygge.

Hvis nogen ikke havde det så godt, var han altid på pletten, som den stærke kæmpe han var. Han sagde altid – ”Er du i tvivl, om du skal gøre noget – så skal du gøre det”.

Nu vil vi bruge vores styrke til at være der for Else Marie og børnene, som har mistet deres klippe – en kærlig, stærk og elsket mand, far, svigerfar og farfar.

Alt kan forsvinde,

Det eneste man i virkeligheden har,

Er den historie man skriver

Det er derfor den er så dyrebar.

Æret være Jens Åges minde.

Britta og Arne, Lise og Johnny, Grethe og Per

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce