Annonce
Give Avis

Mindeord over Thomas Pørksen

Thomas Pørksen, halinspektør i Thyregod gennem 33 år og en dynamisik ildsjæl i byens foreningsliv, er stille sovet ind i en alder af 83 år. Foto: Jim Hoff
Thomas Pørksen, Thyregod, født den 24. januar 1937, er stille sovet ind den 13. september.
Annonce

THYREGOD: Mindeord over Thomas Pørksen, på vegne af Frem Thyregod.

Det er med stor sorg vi har mistet et æresmedlem, ildsjæl og trofaste medhjælper gennem utallige år. Thomas Pørksen har gennem hele sit virke i Frem Thyregod været en kæmpe støtte for foreningen.

Han var håndboldtræner i rigtig mange år, og har været en fast og stabil hjælper til loppemarked, og sammen med en flok venner har han hjulpet med, at holde loppelageret sorteret og i orden.

Siden han gik på pension efter 33 år som halbestyrer i Thyregod, har Thomas Pørksen til sin død sammen med baneudvalget passet, plejet og kridtet fodboldbanerne til glæde for alle aktive børn og voksne.

Thomas Pørksen var altid glad, hjælpsom og meget imødekommende, og kendte fanden-dut-mæ ikke ordet nej. Vi er rigtig mange i byen, som aldrig vil glemme det rytmisk bankende nøglebundt, der altid sad hægtet i hans bukser - man var aldrig i tvivl om han var på vej.

Vi har mistet en dybt respekteret Frem'er og en meget vellidt ven, der vil blive mindet og savnet i foreningen.

Vores tanker går til Karla og hendes nærmeste.

Æret være Thomas Pørksen’s minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce