Annonce
Give Avis

Målorgie i Mosen: Hedensted slog Give 5-3 i underholdende testkamp

Gives serie 1 mandskab spillede tirsdag aften  den sidste testkamp inden turneringsstarten fredag den 7. august på udebane mod Hedensted. Give formøblede en 2-0 føring ved pausen og indkasserede et 5-3 nederlag i en særdeles underholdende affære.
Annonce
  • Hedensted-Give
    To spændende offensivspillere fra Give og Hedensted, der kom ind og satte deres præg på kampen. Foto: Jim Hoff
    Gives anfører Kasper Larsen stod stærkt i billedet i 1. halvleg, hvor kaptajnen dirigerede sine tropper på fineste vis. Foto: Jim Hoff
    Gives keeper Jan D. Rasmussen havde nok at se til i en hæsblæsende 2. halvleg, der bød på hele fem mål til Hedensted. Foto: Jim Hoff
    Jakob Kristensen har netop sendt et flot chip afsted hen over Hedensteds målmand og scorer hermed elegant til 2-0 for Give. Fioto: Jim Hoff
    Give gav i 2. halvleg debut til den tidligere U 19 Ligaspiller fra Viborg, Oliver Lüdemann (nr. 13), der egentlig ville have været til træning i Give for første gang tirsdag aften. I stedet røg han så med til kamp med serie 1-holdet i Hedensted. Det blev nok en debut, den boldsikre midterstopper nok aldrig glemmer. Foto: Jim Hoff
Give Avis

Hendes mor var et kendt ansigt i byen: Nu åbner Maja selv en butik med et univers, som især kvinder er vilde med