Annonce
Give Avis

NERF-WAR storhitter i Grønbjerg

Så er vi klar. 3 af Nerf-war gutterne har bevæbnet til tænderne indtaget det store tårn og er klar til at give den gas i den flot opbyggede krigszone i Elkjærhallen. FOTO: Jim Hoff
50 børn havde i lørdags taget turen til Elkjærhallen i Grønbjerg for at dyste og udfordre hinanden i Nerf-War, et paintballlignende spil med højt aktivitetsniveau og masser af spænding. Det blev en flot event for den lokale ungdom.
Annonce

GRØNBJERG: 50 forventningsfulde, kampklædte og topspændte børn fra 0. klasse til 6. klasse havde taget opstilling i Elkjærhallen i Grønbjerg i lørdags, hvor menuen stod på noget så helt anderledes for en klassisk sportshal som Nerf-War.

Aktiviteten minder i sin opbygning og regelsæt meget om paintball, hvor man spiller i hold og skal forsøge at erobre modstanderne flag. Her er farvepatronerne dog byttet ud med projektiler af blødt gummi.

En flok initiativrige frivillige voksne havde gjort hallen kampklar dagen før, og det var et imponerende skue, der mødet såvel forældre som børn, da de lørdag midt eftermiddag mødte op iført kampdragter, imponerende nerf-guns og sikkerhedsudstyr.

Hele hallen var blevet forvandlet til en rigtig krigsskueplads med massevis af tårne, gemmesteder og små hule - altsammen udført af store rustikke kartoffelkasser, som initiativgruppen med hjælp fra en stor håndfuld forældre havde rigget til fredag aften - og nat!

Gerf-gruppen består af Heidi og Niels Hougaard, Sara Grarup, Jens Speedtsberg samt Kenneth og Malene Abildgaard, og det er faktisk 2. år, at man afvikler Nerf-War i Grønbjerg.

- Det første år havde vi 23 deltagere, og i år er vi mere end fordoblet, idet vi har 50 deltagere, så vi er rigtig glade for, at der er så flot og stigende en opbakning. Børnene kommer her fra egnen, men der er også børn fra Filskov, Give, Hedegård og Karlskovegnen, så det er rigtig dejligt, siger Sara Grarup fra initiativgruppen.

Annonce

Inspireret af lignende event i Aarhus

Ideen til Nerf-Warkonceptet har man fået fra Kenneth Abildgaards svigerinde, der har stået for en lignende event i Aarhus.

- Hvis man kan lave sådan noget for børn i Aarhus, så kan vi da også her i Grønbjerg-Langelund, lyder det fra Sara Grarup med et stort smil, mens de bløde gummiprojektiler flyver om ørerne på hold 1 og 2, der er gået i gang på krigsskuespladsen. Lyset i hallen er slukket, og farverige projektører skaber den helt rigtige stemning samtidig med at motiverende actionmusik pumper ud af højtaleranlægget.

Det koster 50 kroner at være med, og til denne billige pris får børnene ovenikøbet en gang pizza og saft med i de hæsblæsende oplevelser, ligesom der med Sara Graups ord også er "spiselige præmier" til vinderholdet.

Grønbjerg lå i den herlige krigszone fra klokken 15.00 til 20.00, og mangen en drabelig dyst blev udspillet - hele tiden med smil på læberne og godt humør som det vigtigste skyts.

Flot, flot arrangement af ildsjælene i Grønbjerg-Langelund, og mon ikke de godt kan se frem til endnu flere deltager i 2012? Det godt tænkte og velgennemførte arrangement fortjener i høj grad, at endnu flere børn får den fine oplevelse med.

Det skal forøvrigt også lige med i fortællingen her, at Nerf-War eventen var i skarp konkurrence med FC GOGs indendørsfodboldstævne, som uden tvivl også ville kunne levere mangen en Nerfkriger til krigszonen i Elkjærhallen, da målgruppen vel er nogenlunde den samme for de to events.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce