Annonce
Give Avis

Nu er de her: Folkeaktierne i det nye idrætscenter er sat i omløb

Nu er de blevet sluppet fri: Folkeaktierne, der skal støtte byggeriet af det nye fælles idrætscenter ved Søndermarkskolen. Foto: GISK
-Vi skal på en eller anden måde ud og skaffe cirka yderligere 10 millioner kroner i forhold til de kommunale midler til det nye idrætscenter ved Søndermarkshallen - og her skal vi bruge både det lokale erhvervs- og forretningslivs hjælp samt hjælp fra private.

GIVE: Sådan lyder meldingen fra det sponsorudvalg med Søren Skøde Kristensen og Søren Arevad i spidsen, som GISK (Give Idræts Sundheds og Kulturcenter) har nedsat i bestræbelserne på at nå i mål med det ædle indsamlingsformål.

Et af midlerne mod målet hedder ‘folkeaktier, præcis som vi kender og husker fra indsamlingen til Solhjulet, og nu er de nye folkeaktier så sat i omløb.

Det er GISKs lønlige håb, at borgerne ser muligheden for at blive folkeaktionær som en lejlighed til at investere i det nye store idrætscenter, som utvivlsomt vil blive byens nye store samlingssted.

Annonce

Her får man et center, der kommer til at rumme massevis af aktiviteter, og som dermed gøder jorden for udfoldelsen af en masse fællesskaber på tværs af alder køn og samfundslag - og foreningsmæssige præferencer.

At man udover at få del i en masse gode fællesskaber og livgivende aktiviteter også med sit bidrag er med til at fremtidssikre byen, er jo bare en ekstra fin bonusgevinst.

Man kan som vi har skrevet om her i avisen ved flere lejligheder støtte projektet på flere måneder. Men når vi taler konkret om de nye folkeaktier, er der to måder at gribe sagen an på.

Kom på tavlen i det nye center

Man kan bidrage med 1000 kroner eller derover. Her modtager man så et folkeaktiediplom, som man, hvis man er til den slags, kan hænge op på væggen, som bevis på sit bidrag

Man kan også vælge at donere 2000 kr. eller derover. Her modtager man igen et folkeaktiediplom, men som en ekstra bonus får man også sit navn indskrevet på en tavle i det nye idrætscenter.

Man kan indbetale det beløb, man ønsker at donere på to måder: Enten til GISK via DGI´s Gavefond eller via mobilepay på nummer 74 99 81

Hvis man donerer via DGIs Gavefond vil beløbet være fradragsberettiget, og DGI sørger for at indberette beløbet til Skat. Nedenunder finder du et link til DGIs gaveindsamling.

https://gaveindsamling.dgi.dk/PersonContribute.aspx?nr=G00118

Når GISK har modtaget pengene, bliver der lavet et aktiebevis, som kan afhentes i Ikærhallen fra hver d. 5. i en ny måned, efter at man har bestilt den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Give Avis

Du ejer din by: Nu bliver det konkret

Annonce