Annonce
Give Avis

Nu er opførelsen af de nye almene boliger i Filskov påbegyndt

De 13 nye boliger i Filskov forventes at blive klar til udlejning omkring maj 2022, men allerede nu får både Grindsted Boligforening og Bovia, som varetager udlejningen, henvendelser fra interesserede. PR-foto
Grindsted Boligforening har nu fået de sidste godkendelser i hus, hvilket betyder, at opførelsen af de planlagte 13 nye almene boliger er gået i gang.

FILSKOV: Der er allerede stor interesse for de nye rækkehuse, som Grindsted Boligforening vil opføre i Filskov, og det kommer ikke som en overraskelse for foreningens formand Johannes N. Nielsen.

- Filskov er en levende og attraktiv landsby, hvor der i forvejen er flere tilflyttere end fraflyttere. Ikke mindst blandt børnefamilierne. Jeg tror, at det kan kædes sammen med den generelle udvikling i Filskov, gode lokale sports- og fritidsmuligheder samt beliggenheden, der er i fornuftig afstand af et meget stort antal arbejdspladser, siger Johannes N. Nielsen.

Han håber og forventer, at de nye almene boliger vil være med til at styrke landsbyen yderligere.

Annonce

De 13 boliger forventes at blive klar til udlejning omkring maj 2022, men allerede nu får både Grindsted Boligforening og Bovia, som varetager udlejningen, henvendelser fra interesserede. Beboerservicechef Dorte Radik opfordrer interesserede til at følge med på Bovias hjemmeside og melde sig til nyhedsbrevet, hvis man gerne vil have tilbudt en af de nye boliger.

Lokal bygherre

- Boligerne bliver lejet ud efter de almindelige regler for udlejning af almene boliger. Vi begynder ikke at fordele boligerne, før vi er så langt, at vi kan informere om huslejerne og fremvise eksempler på boligerne, men da anciennitet har betydning fordelingen, er det en fordel at skrive sig op så tidligt som muligt, hvis man gerne vil flytte ind i en af de nye boliger, forklarer hun.

Boligerne opføres af den lokale entreprenør, Junge Byg A/S, som også har store forventninger til boligernes indflydelse på Filskovs udvikling.

- Vi har et rigtig godt sammenhold i Filskov og mange gode lokale løsninger med eksempelvis friskolen og plejehjemmet, som sikrer, at man kan blive her hele livet. Den blanding af dynamik og ro, man finder i Filskov, tror jeg, bliver endnu mere efterspurgt i fremtiden, så jeg er glad for, at jeg kan være med til at give endnu flere muligheden for at flytte til byen, siger Claus Junge, indehaver af Junge byg A/S.

Der er mere information om byggeriet på www.bovia.dk/filskov

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Efter 40 år som fængselsbetjent i selskab med både bløde og hårde kriminelle: Nu trænger jeg godt nok til at få pulsen og skuldrene ned

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Det dufter af medaljespil: Fantastisk tennisdag i Gryden endte med sejr til Give efter flere gyserkampe

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Fysisk stærke ålborgensere slog Give ud af pokalen

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Give Avis

Lokal ældregruppe på heldagstur til herregården, Ausumgaard

Give Avis

Give åbner: FDF'erne klar til ny sæson men mangler ledere

Give Avis

Politiet søger hjælp: Leder efter formodet gerningsmand

Give Avis

Farvel til Gives karismatiske tennisskriger: Anders Grinderslev rykker til hovedstaden for at blive spiller og træner i KB

Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Annonce