Annonce
Give Avis

Nu kan du være med til at give byen smag

Give Handel & Erhverv er med, når den landsækkende kampagne "Sæt pris på din by, - handl lokalt" ruller over landet 25. april. Gives handlende valgt igen at sætte fokus på smagen af Give. Foto: Jim Hoff
Give Handel & Erhverv vil sætte fokus på, hvad Give smager af. Og du er inviteret med til at vise, hvordan byen bør smage.

Give: Selvfølgelig sætter forbrugerne pris på Give, både som by og som handelsby.

Så selvfølgelig handler de også lokalt. Alligevel er Give Handel & Erhverv gså med, når den landsækkende kampagne "Sæt pris på din by, - handl lokalt" ruller over landet 25. april. Men for at skille sig lidt ud fra alle de andre byer har Gives handlende valgt igen at sætte fokus på smagen af Give.

For hvordan smager byen egentlig? Det er, lidt plat sagt et spørgsmål om smag. Men denne dag kan alle få lov til at give deres bud på, hvordan de mener byen bør smage.

Så har du en stor urtehave, blomster eller noget helt tredje som du gerne vil sælge lidt ud af? Så er du velkommen som sælger, hvor Give Handel og Erhverv sørger for at der er plads til alle. Det kan enten være med torvesalg eller som et godt match med en af byens butikker.

Måske er netop du fantastisk til at lave marmelade, saft eller måske bager du i al beskedenhed blot de bedste pandekager i hele dronningeriget. Alle, der arbejder med smag er velkomne til at deltage i at holde en hyggelig og stemningsfuld dag i byen.

Smag kan tolkes på mange måder, så det kan også være at du har en helt særlig samling af musik-smag, som du gerne vil sælge lidt ud af?

Det er din fortolkning af smag, som sætter grænserne for hvordan du og alle andre handlende i samarbejde bedst kan lave en ”smag på Give” dag 25. april.

For at sikre, at dagen bliver en succes, inviterer Give Handel & Erhverv til møde om, hvad du kan byde ind med, og hvad handelsbyen har af bud på smagen. Samtidig skal der i fællesskab arbejdes med at få det praktiske på plads

Mødet holdes onsdag 4. marts klokken 18 i Ikærhallen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce