Annonce
Give Avis

Nu strammer det sammen for Give efter 2-målsnederlag på Fyn

Simon Madsen var en af Gives bedste mod SUS Nyborg. Højrebacken scorede blandt andet 8 mål. Foto: Jim Hoff

Give tabte søndag 29-27 til SUS Nyborg, og dermed er holdet fra Niels Kjeldsen-staden for alvor ved at være sovset ind i nedrykningsstriden. Kampen på Fyn gav et opsigtsvækkende comeback til Kasper "Tømrer" Nielsen.

Annonce

GIVE: Gives 2. divisionsmandskab leverede 40 fine minutter i semi-bundbraget mod SUS fra Nyborg, men desværre for Give havde de første 20 minutters manglende performance kostet så meget på måltavlen, at gæsterne fra det midtjyske ikke kunne indhente det tabte. På et tidspunkt var Give nede med syv mål, og det var simpelthen for meget at skulle indhente.

SUS Nyborg førte med 18-12 ved pausen, ikke umuligt at hente, men så skal man også være skarp i alle spillets facetter. Også fra syvmeter-pletten - og her kneb det.

Give tillod sig nemlig at den luksus at brænde i alt tre straffekast, alle i perioder, hvor man var tæt på at skære Nyborgs føring ned til to mål, og så er det svært at hente points.

- Igen er der flere gode ting, vi kan tage med. Men det er svært at være lykkelig over, når vi ikke får points ud af anstrengelserne. Spillerne leverer en mandfolkepræstation i kampens sidste 40 minutter, det skal de have stor kredit for. Men omvendt ser vi også igen for mange fejl, der koster en række målgivende kontraer til SUS, fortæller Givetræner Martin Schmidt.

Annonce

Tømrer tilbage med bravur

Schmidt stillede grundet skader i truppen på dagen op med sin assistenttræner Kasper "Tømrer" Nielsen i forsvaret, og det tiltag var sammen med en eminent Simon Madsen-præstation noget, som Giveholdet kunne tælle med på positivsiden.

- "Tømrer" kommer ind med tydelighed og klart lederskab i forsvarsspillet, og det klædte vores defensiv rigtig godt. Det kan bestemt ikke udelukkes, at han er med igen på søndag mod Fredericia. Simon Madsen spiller sin klart bedste kamp i min tid, og han scorer blandt andet 8 mål, så det ser også godt ud for fremtiden. Vi vinder jo altså også anden halvleg med seks mål, så vi har gjort en hel del rigtigt - men det var bare for sent, konstaterer Martin Schmidt.

Han håber nu på, at kanonskytten Brian Køhler og forsvarsklippen/stregspilleren Mads Overgaard bliver klar til den meget vigtige kamp mod Fredericia fredag i uge fire, hvor der ret beset er fire points på spil i bestræbelserne på at komme lidt væk fra bundregionen.

Kim Nissen spillede 60 minutter med en lårskade, så det bliver også en kamp mod uret at få ham klar til kamp fredag den 25. januar i Ikærhallen. Give har forøvrigt også en pokalkamp i Varde torsdag den 17. januar, og det bliver ifølge Martin Schmidt med et hold, hvor skadede/småskadede spillere vil blive skånet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce