Annonce
Give Avis

Ny frisør glæder sig til det fantastiske lokalsamfund

Cille Mikkelsen Filskov
Efter et lille års nedlukning af salonen ved siden af Spar-købmanden har den 25-årige Cille Mikkelsen fra Billund åbnet sin frisørsalon "By Mikkelsen".

FILSKOV: Den 5. juli blev flagene hejst i Filskov, for her fik byen en ny butik. Eller rettere en ny frisørsalon. Denne dag slog Cille Mikkelsen nemlig dørene op for salonen “By Mikkelsen”.

Hun er nyudlært som frisør i sin mor Gurli Mikkelsens salon “Wild Hair” i Billund, hvor den friske unge 25-årige kvinde både har lært sin metier og fået lyst på at åben egen salon.

- Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig. Jeg har jo set, hvordan min mor gennem mange år har haft egen salon, og hvor fint hun har haft det med det. Det har inspireret mig til selv at gå samme vej, og nu hvor muligheden for at få salon her i Filskov bød sig, var det jo bare med at slå til, forklarer Cille Mikkelsen.

Annonce

Hun er oprindeligt fra Billund, men bor pt. i Vejle. Turen fra Vejle til Filskov giver også mening i forhold til, at Cille har sin hest stående i Karlskov, som ligger lige på ruten mellem de to byer. Dermed kan hun både passe sit nye job og sin hest i samme ombæring.

Ud på det dybe vand

I og med hun er fra Billund, og har gået på Grindsted Gymnasium, er hun godt kendt også på Filskovegnen, og noget af det Cille Mikkelsen har hæftet sig ved, når snakken er faldet på Filskov, er det fantastiske ry byen har som et lokalsamfund med et rigtig godt sammenhold og stor lokal opbakning.

- Det glæder jeg mig til at blive en del af. I mine snakke med Peter Junge (købmanden, som Cille har lejet salonen af) forklarede han mig om byen og den meget trofaste opbakning, som borgerne har overfor eksempelvis hans butik, og han er da også sikker på, at de lokale hurtigt skal finde vej til min salon. Han skal i hvert fald nok hjælpe dem på vej, når de er henne og handle hos ham, lyder det fra Cille med et stort smil.

Hun glæder sig vildt meget til for alvor at komme i gang og balancerer hele tiden på en frisk blanding af store forventninger og spænding.

- Jeg springer jo lidt ud på det dybe vand her, men jeg har da allerede en del ordrer i bogen, og jeg håber da også, at mine kunder fra Billund følger med mig her til Filskov. Det har jeg talt om med min mor, og det synes hun er helt ok. Hun er bare glad og stolt på mine vegne og håber, jeg kommer godt i gang.

Annonce

Favner bredt

By Mikkelsen bliver en rigtig familiesalon, hvor der er plads til alle lige fra de allermindste til de lidt ældre kunder. Cille ved godt, at når man slår sig ned som frisør i et lokalsamfund som i Filskov, at det er vigtigt, at man favner og spænder bredt.

Indtil videre bliver By Mikkelsen et enmandsfirma, men Cille er allerede i gang med at lægge hemmelighedsfulde fremtidsplaner. Nærmere kommer vi det ikke, så der er en lidt af en cliffhanger at gå ud på.

Ønsker man en tid hos Filskovs nye frisør, kan man booke på:

Her finder man også salonens åbningstider, telefonnumre og andre relevante informationer.

Annonce

Dermed to frisørsaloner i Filskov

Med Cille Mikkelsens ankomst til Filskov råder byen nu over to frisørsaloner, idet Linda Madsen på sjette år driver salonen "Hårboxen".

De første fem år, fra 2015 til 2020, lå salonen ved siden af Spar Købmanden, men i september sidste år flyttede Linda Madsen sin salon om på Kærtoften 9 i Filskov, da hun fik mulighed for at drive sin salon fra privatadressen.

Dermed er der rigtig fin basis for, at borgerne både i Filskov samt opland med dertil hørende både mindre og større byer kan få trimmet lokkerne i den driftige landsby mellem Give og Grindsted.

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Annonce
Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Lokal købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Tilløbsstykke: Folk væltede ind til loppesalg på 125 år gammel slægtsgård i Vonge

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

1347 personer har doneret stort beløb til økonomisk presset zoo - men direktør forventer stadig et millionunderskud

Give Avis

Kornet er solgt på forhånd - men høsten skal i hus: Se videoen og kom med op i Flemming Kjærs mejetærsker

Give Avis

Peters andet liv begyndte efter en fejloperation - nu udgiver han en bog

Give Avis

Kvinde blev pludseligt vækket midt om natten: Rygte om særligt indbrudstrick og mange indbrud afkræftes af politiet

Give Avis

Fary Lochan en del af Distillery Trail

Give Avis

Dyrenes Verden: Jens holder "Dyrenes Marked" på sin gårdsplads i Filskov

Give Avis

Her bliver du våd, når du læser: Dyk ned i en god bog

Give Avis

Kom ud og kig på blomster og bier i sommervarmen: Gadbjerg byder på hele to åbne haver

Annonce