Annonce
Give Avis

Ny hård tackling: Gives divisionshold kommer ikke i kamp mere i år

HK Give Fremad 2. divisionshold kommer ikke i kamp mere i år, da kampforbuddet grundet coronaen er blevet rykket til 13. december. Foto: Christian Daugaard
Håbet var at Gives 2. divisionsmandskab kunne komme i kamp i den kommende weekend mod GOG, men nye coronarestriktioner betyder, at både 2. og 3. divisionsholdenes kampe er lagt i fryseren til mindst 13. december.
Annonce

GIVE: Frustrerende! Det er det ord, som HK Give Fremads formand bruger flest gange i den samtale, vi har om den nye situation, der er opstået i håndboldklubben, efter at DHF meldte ud, at den kamp-karantæne man indførte i slutningen af oktober, og som skulle gå frem til den 28. november, er blevet forlænget frem til den 13. december.

Det betyder, at 7 af 2, divisionsholdets og 6 af 3. divisionsholdets kampe er blevet udsat - og at ingen af holdene kommer i kamp mere i dette år.

- Det er lidt mørke skyer, der trækker op over os, synes jeg. Nu har spilleren og træneren leveret et flot stykke arbejde til træning gennem hele november for at stå snorlige til hjemmekampen mod GOG den 28.11. De har trænet benhårdt og glæder sig vildt til endelig til at komme i kamp igen, og så kommer denne her frustrerende melding, Det er mega frustrerende, lyder det fra formanden.

Frustrerende for spillerne, for trænerteamet, for sponsorerne og for klubben generelt - og naturligvis også for de mange trofaste tilskuere, der savner at komme i hallen til både spisning og et godt håndboldbrag med de lokale håndbolddrenge.

Annonce

Ved ikke hvad der sker med de udsatte kampe

Og hvilken indflydelse får det her så på holdene i forhold til op- og nedrykning?

- Lige nu arbejder DHF på at finde nogle løsningsmodeller, hor kampene eventuelt kan afvikles. Men vi ser også ind i et scenarie, hvor det er muligt, at de her udsatte kampe simpelthen fjernes fra programmet - og det kan få afgørende betydning for både op- og nedrykninger, pointerer Henrik Henriksen.

Håndboldklubben kan ikke andet end beklage tingenes tilstand, selvfølgelig i behørig respekt for de gældende restriktioner og forbud.

- Det er altså lidt trist, at vi ikke kan komme i gang igen, som vi havde håbet på. Og vi beklager også, at vi via en annonce i avisen her har inviteret til håndbold på lørdag - den kamp bliver som sagt ikke spillet alligevel, understreger Henrik Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce