Annonce
Give Avis

Nyt fra biblioteket: Bibliotekaren laver noget nyt om lørdagen

Den betjente åbningstid på Give Bibliotek justeres; fremover vil der være selvbetjening om lørdagen, men også flere aktiviteter.
Annonce

GIVE: Hvert år i sommerferien holder bibliotekaren på Give Bibliotek fri om lørdagen. Så er det selvbetjente bibliotek åbent. Sådan fortsætter det, for fra 1. august justerer Give Bibliotek betjeningen. Det frigør medarbejderne til nye aktiviteter i samspil med brugerne.

- Vore lånere benytter selvbetjeningen mere og mere, så vi får generelt færre henvendelser i det betjente bibliotek. Især om lørdagen, fortæller bibliotekschef Mette Høxbro.

- Vi vil gerne omsætte den ekstra tid til liv og læring for alle aldre i kulturhusene. Det kan være litteratur, kreative aktiviteter, spil, musik, teknologi eller film, siger Mette Høxbo og tilføjer:

- Samtidig bliver kulturhusene mere synlige, aktuelle og relevante med flere fællesskaber og borgerrettede aktiviteter med fokus på læring og kulturelle oplevelser.

Annonce

Foredragslørdage på menuen

Et eksempel på lørdagsaktiviteter i kulturhusene er foredragsrækken "Litteratur i HUSET" om de største klassikere og nyeste strømninger inden for dansk og international litteratur.

- Og borgere, foreninger og institutioner er naturligvis altid velkomne til at kontakte deres bibliotek med ideer, forslag og ønsker til arrangementer og samarbejder alle dage i ugen. Nu får vi mere tid til det, fortæller Mette Høxbro.

De betjente åbningstider på Give Bibliotek bliver fremover:

Mandag 13-18, tirsdag 9-13 og torsdag 10-18.

Desuden er der selvbetjent åbningstid hver dag kl. 06-23 - husk sundhedskortet til at lukke dig ind på dit bibliotek. Og kig på hjemmesiden og se, hvad der ellers er af arrangementer og tilbud.

- Man kan checke åbningstiderne på alle Vejle Kommunes biblioteker samt biblioteksbussen på vejlebib.dk. Bemærk derudover, at indtil videre er det selvbetjente bibliotek lukket om søndagen på grund af forholdsregler mod Covid-19-smitten, oplyser Mette Høxbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Genforeningsfest i Riis Bakker

Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Klubben for enlige tilflyttere trives

Annonce