Annonce
Give Avis

Nyt fra vores egen verden

Give Avis er også at finde på Torvet 12 fremover, men det bliver med en lidt anderledes personaledækning og med andre åbningstider. Foto: Jim Hoff
Give Avis og Vejle Amts Folkeblad kan nu melde ud, at vi bliver boende på Torvet. Fremover sammen med Benjamin Ravn fra Webtimisten. Der er også nyt om personalesituationen og åbningstider.
Annonce

GIVE: Efter et godt og konstruktivt forhandlingsforløb er det lykkedes for Jysk Fynske Mediers driftschef Frank Nielsen at lande en aftale mellem de involverede parter, der betyder, at Give Avis og Vejle Amts Folkeblad også fremover er at finde på Torvet 12.

Det er en nyhed, vi modtager med meget stor glæde på kontoret og redaktionen, for vi føler, at de nuværende lokaler er som skræddersyede til os, og at vi med denne fine beliggenhed ligger, der hvor vi skal i forhold til at udføre vores daglige dont: Lige midt byens hjerte!

Ud over at vi kan glæde os over denne dejlige nyhed, så kan vi også med glæde se frem til at få en ny medlejer i lokalerne, idet Benjamin Ravn fra Webtimisten, som designer og udvikler websites, i starten af november måned flytter ind hos os.

En klar berigelse ikke mindst på det menneskelige plan, og så får vi både sat aldersgennemsnittet pænt ned og samtidig forøget intelligenskvotienstsnittet. Vi glæder derfor os til at hilse Benjamin velkommen som en del af holdet her på kontoret.

Annonce

Find Lykke hver mandag og fredag

Apropos holdet på kontoret, så bliver det således, at vores allestedsnærværende og uundværlige mediesupporter multitaskende kontorblæksprutte Lykke Svaneby fra og med uge 45 kun vil være at træffe på kontoret mandag og fredag i tidsrummet 9.00 til 13.00.

Det betyder, at kontoret også fra og med uge 43 vil få nye åbningstider. Tirsdag vil kontoret fremover være lukket, mens der vil være åben resten af ugens hverdage fra klokken 9.00 til 13.00.

Benjamin Ravn får med sit firma Webtimisten fra omkring december måned sin faste gang på kontoret på Torvet 12 sammen med salg og redaktion på Give Avis. Foto: Jim Hoff

Skulle man komme til døren uden for de benævnte åbningstider/dage, og døren er åben, og der er folk på kontoret, er man altid velkommen til at kigge indenfor.

Annonce

Håber på samme flotte opbakning

Man kan på avissiden hen over ugen ud over undertegnede møde glimrende folk som Lykke Svaneby, medierådgiverne Lotte Langelund og Louise Brunbjerg og ved festlige lejligheder, og når der er gratis rundstykker på kontoret, også salgschef Søren Grunnet.

- Vi håber naturligvis, at folk stadigvæk vil blive ved med at bakke flot op om vores avis. Vi har brug for al den støtte og opbakning, vi kan få, og så vil jeg også gerne sige, at det altså er nogle gode, piger der kommer til at sidde på kontoret i Give, siger Søren Grunnet.

På redaktionen vil der fra og med 2. november være tilknyttet to faste journalister i skikkelse af undertegnede og Thomas Vestergaard Rasmussen. Sidstnævnte tiltræder i Børge Larsens stilling, efter at han er gået på pension.

Benjamin Ravn vil være på sit kontor hver dag fra mandag til fredag.

PS: Jysk Fynske Medier laver ikke de store kalendere i 2021, så de kan desværre ikke erhverves på avisen fremover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce