Annonce
Give Avis

Onsdag aften klokken 20.29 fik Give en ny stærk håndboldklub

Give HK 2021's første bestyrelse Lise Andreasen, Maiken Nørtoft (suppl.), Henrik Henriksen, Bruno Sørensen, Erik Sørensen, Daniel Erngsen (suppl.). Mangler på billedet: Thomas Pedersen
Så er det en realitet: De to lokale håndboldklubber HK Give Fremad og Give KFUM eksisterer ikke mere. Til gengæld er de to klubber lagt sammen til én ny stræk håndboldklub, der lyder navnet Give Håndboldklub 2021.

GIVE: Onsdag den 9. juni blev der afholdt stiftende generalforsamling i byens nyeste forening, Give Håndboldklub 2021.

I omegnen af 30 deltagere var mødt frem for definitivt at stemme forslaget om en sammenlægning af Give KFUM og HK Give Fremad på plads. Og det projekt lykkedes med 100 procents opbakning.

Over det sidste års tid har der været arbejdet seriøst og målrettet i maskinrummet i de to foreninger på at forberede sammenlægningen, og da begge klubbers bestyrelser og bagland har fundet tiden moden til en sammenlægning, var det ret beset blot en formsag at få blåstemplet sammenlægningen på den stiftende generalforsamling.

Annonce
Samtlige deltagere havde ja-hatten på, da vedtægterne for den nye håndboldkub skulle stemmes hjem. Foto: Jim Hoff

Lasse Sørensen blev valgt til dirigent og ordstyrer, og sammen med forsamlingen fik han guidet den rigtige ordlyd på plads i de fremlagte vedtægter for den nye forening. Der var fine konstruktive input fra salen, og efter en række ordvekslinger om ordlyd osv., blev vedtægterne til bragende klapsalver definitivt godkendt klokken 20.29.

Herefter blev der valgt hele tre bestyrelser, en hovedbestyrelse, en breddebestyrelse og en elitebestyrelse - og her kunne de to tidligere velforberedte bestyrelse uden sværdslag og optræk til kampvalg lynhurtigt lancere de tre bestyrelser.

Tre bestyrelser- én klub

Hovedbestyrelsen kommer til at bestå af to tidligere KFUM-ledere, Erik Sørensen og Bruno Jensen samt de tre tidligere bestyrelsesmedlemmer fra HK Give Fremad Henrik Henriksen, Thomas Pedersen og Lise Andreasen. Suppleant er Maiken Nørtoft.

Breddebestyrelsen består af Erik Sørensen, Bruno Jensen, Tina Albrechtsen, Stine Winther og Daniel Erngsen. Suppleant Jesper Hansen.

Elitebestyrelsen udgøres af Lise Andreasen, Anette Knudsen, Henrik Henriksen, Anette Madsen og Najda Lykkegaard. Her valgtes Morten Eriksen til suppleant.

Denne historiske begivenhed blev fejret på behørig vis med champagne og kransekage, og til de ekstra sultne (vi er jo ude på landet), var der franskbrødmadder  med rullepølse og ost ad libitum.

Annonce

Erhvervsklubben bakker 100 procent op

I forbindelse med den mere uofficielle del af generalforsamlingen takkede Erik Sørensen tidligere HK Give Fremad-formand Henrik Henriksen og dennes bestyrelse samt sin egen bestyrelse for et rigtig godt samarbejde og roste dem for at have ydet et flot stykke arbejde i forbindelse med den nye foreningskonstruktion.

Lise Andreasen præsenterede den nye spilledragt for deltagerne - og valget af den petroleumsblå dragt med de mørkeblå shorts faldt i god jord. Foto: Jim Hoff

Hanne Lund, der er formand i Erhvervsklubben, som generer indtægter, skaber netværk for sponsorerne og afholder spisninger ved alle hjemmekampe, forsikrede i sit indlæg om, at erhvervsklubben vil bakke 100 procent op omkring den nye klub, og at de midler man samler sammen i form af sponsorater vil komme hele den nye klub til gode og ikke kun 2. divisionsholdet.

- Vi  støtter og arbejder for alle lige fra de små poder, der skal lære at gribe en bold til de ambitiøse spillere på divisionsholdet, forsikrede Hanne Lund.

Annonce

Petroleumsblå spilledragt

Det blev også oplyst, at det bliver Emma Strandgaard Laursen, der skal tage sig af nystiftede GHK's sociale medier og hjemmeside - og dermed ingen ferie til den unge dame i år.

Henrik Henriksen præsenterede GHK's nye logo. Foto: Jim Hoff

Afslutningsvist blev klubbens nye logo og nye petroleumsblå spilledragt præsenteret. Begge valg faldt i god jord hos de fremmødte, som motiveret af de fine bobler og den velsmagende kransekage straks gik i gang med at diskutere, hvilket dyr der skal være den nye klubs maskot.

Bjørn? Tiger? Humleløve? Lad os se, hvad de kreative hoveder i den nye håndboldklub finder frem til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce