Annonce
Give Avis

Op med armene igen: Brugsen Give kåret som bedste butik i distrikt Midt- og Sydjylland

SuperBrugsen Give er kåret som distriktets bedste SuperBrugsen-butik. Fra højre ses uddeler Claus Villumsen og souschef Christina L. Outzen. Foto: SuperBrugsen
Efter at kunderne har kåret Brugsen i Give til Danmarks 2. bedste, har COOP-koncernen internt kåret den lokale Brugs i Give til den bedste i distrikt Syd- og Midtjylland.
Annonce

GIVE: Brugsen i Give er igen kommet på plakaten med hædersbevisninger, idet COOP i en intern vurdering har kåret uddeler Claus Villumsen og hans team i Brugsen i Give som distriktets bedste SuperBrugsen-butik.

Det skete på Coops lederkonference, der blev afholdt i Fredericia for 2.200 ledere fra Coops fem butikskæder.

Titlen som distriktets bedste SuperBrugsen er kædens fine anerkendelse af arbejdet i butikken, og er resultatet af en målrettet indsats for at holde en høj butiksstandard og levere en flot kundeoplevelse.

Kåringen er kort sagt bevis på, at butikken gør et solidt og stærkt stykke arbejde og er et inspirerende sted at handle.

Salgsrådgiver Kjeld Mohr, SuperBrugsen, udtaler i den forbindelse om udmærkelsen af Brugsen i Give:

- Butikken har en meget høj standard og et flot serviceniveau med konstant fokus på kundens behov. Gennem løbende investeringer sikrer brugsforeningen, at butikken altid fremstår moderne og up to date som et sted, der er godt og inspirerende at handle, lyder det fra Kjeld Mohr, der tilføjer:

- Igennem længere tid har butikken leveret flotte resultater, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, konstaterer Kjeld Mohr.

I motivationen for kåringen af Brugsen Give lyder det yderligere:

- I butikken er lederskab i højsædet og medarbejderne udvikles og involveres på en rigtig god måde i at sikre kunderne en god oplevelse. Alle gør en formidabel indsats, hvilket kunderne også kvitterer flot for.

Uddeler Claus Villumsen er naturligvis glad for denne fine nye udmærkelse.

- Først var det kunderne, der talte og stemte os ind på en landsdækkende 2. plads, og knap havde vi fået armene ned, så var det COOP-koncernen, der på de indre linjer har vurderet vores indsats og givet os en 1. plads her i distriktet. På den måde har vi fået stor anerkendelse for vores arbejde på to fronter, og det er vi naturligvis stolte over. Altid dejligt med ros og anerkendelse, og det er en stor cadeau til vores personale, der bare gør det rigtig godt, konstaterer en stolt uddeler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce