Annonce
Give Avis

Open By Night: Fede smagsoplevelser i vente hos Kældervin

Johnny Mortensen og tre af hans leverandører er klar med massevis af smagsprøver den 4. juni, når Give holder Kunst- og skulpturdag og Open By Night. Foto: Jim Hoff
Når Give den 4. juni inviterer til Kunst- og Skulpturdag & Open By Night, står Kældervin klar med en masse lækre smagsprøver på øl , vin og spiritus. Og skulle man blive sulten, så klarer 'Hos Jensen' den side af sagen.

GIVE: Give bymidte vil den 4. juni komme til at myldre af aktivitet, men der er bestemt også mulighed for gode oplevelser, hvis man bevæger sig hen over Rådhusbakken ned mod Kældervin.

Her står Johnny Mortensen og en række af hans faste leverandører nemlig klar med spændende smagsprøver på øl, whisky, vin, rom og gin.

- Vi har fundet nogle rigtig spændende ting frem, som man kan komme ned og smage på her i kælderen. Tre af vores faste leverandører er klar med både fine og meget forskellige  smagsoplevelser, fortæller indehaver Johnny Mortensen.

Annonce

Butikken har tidligere haft stor succes med smagsaftener i forbindelse med Open By Night, og i år ligger dagen jo lige før den 5. juni, der som bekendt er fars dag.

- Det her er jo ud over at få en god smagsoplevelse også en fin mulighed for at finde en rigtig fin gave til fars dag. Det kan være konen lige vil forkæle manden lidt ekstra, men det kan jo også være, at det er far selv, der lige synes, at han fortjener et lille ekstra skuldeklap, lyder det fra Mortensen med et skævt smil.

Skulle man blive sulten hen ad veje, er der også råd for det, idet Brian Jensen er på plads med sin altid velassorterede pølsevogn på pladsen for indgangen til Kældervin.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce