Annonce
Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Haveselskabet Give kreds indleder haveåret 2022 med generalforsamling tirsdag den 25. januar i Ikærhallens Cafeteria. Arkivfoto: Jim Hoff
Det har været to meget specielle år for Haveselskabet, der har været ramt af både en række aflysninger og knap så positiv omtale i pressen

GIVE: Efter to helt specielle år med mange aflysninger, indleder Haveselskabet Give kreds haveåret 2022 med generalforsamling tirsdag den 25. januar i Ikærhallens Cafeteria.

Og det er noget, man har ventet længe på, for det har været ret uoverskueligt at manøvrere rundt i nedlukninger over flere omgange gennem de sidste to år. Det oplyser Haveselskabets formand i Givekredsen, Erik Mørk Hansen.

- 2021 var ellers det år, hvor Haveselskabet Give kreds kunne fejre hundrede års jubilæum. Det skulle selvfølgelig have været fejret, men er udsat til oktober i år, hvor havedesigner Helle Troelsen, Tåsinge, kommer og holder et havejubilæums foredrag og der bliver serveret lidt mad. Helle Troelsen er kendt som haveskribent i Jysk Fynske Medier, fortæller formanden.

Annonce

Meget apropos Jysk Fynske Medier, så har man i Vejle Amts Folkeblad kunnet læse om uro i Haveselskabet grundet oplæg til en ny struktur.

- Det er nok kørt lidt for højt op. På formandsmødet i november, hvor planen blev lagt frem, var der overvejende en rigtig god stemning for at gå videre med planen. I den ånd vil jeg gerne opfordre interesserede i til at møde op på generalforsamlingen og blive orienteret om, hvad den nye struktur egentlig går ud på, lyder opfordringen fra Erik Mørk Hansen.


Annonce
Give Avis

Nye turisttavler ved motorvejen reklamerer for Give: 'Give er ikke bare et sted, man lige suser forbi'

Annonce
VEJLE

Er du i konflikt med kommunen eller faret vild i systemet? Thea hjælper dig ganske gratis

Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Annonce