Annonce
Give Avis

På trods af coronaen: Give by samlede 43775 kroner ind til Knæk Cancer

Knæk Cancer-ugen i Give frembragte 43775 kroner til det gode formål, og både Bamse her, som symbol på det godhjertede, og muleposerne er klar igen til næste år med nye spændende tiltag i Knæk Cancer-ugen. Foto: Jim Hoff
Normalt er Knæk Cancer-ugen i Give og omegn et stærkt samlingspunkt, hvor byens foreninger i tæt samarbejde med private foranstalter massevis af events og aktiviteter, der genererer penge til Knæk Cancer. I år satte coronaen en stopper for dette.
Annonce

GIVE: Når Give Handel & Erhverv grundet coronavirussens nyopblussede frembuldren ikke kunne afholde foredrag, events, arrangementer og tiltag og aktiviteter på sammen niveau som i 2018 og 2019, men stadigvæk ønskede at støtte den landsdækkende Knæk Cancerkampagne, der kørte i uge 43, måtte man tænke anderledes og ud af boksen.

Ud fra den devise lancerede Give Handel & Erhverv (GHE) i ugerne op til Knæk Cancer-ugen et tiltag, som kunne afvikles uden at komme i klemme med coronarestriktioner og andre etiske målestokke i en tid, der er mere end svær at manøvrere i, uanset hvor godhjertede intentioner, man end måtte have.

GHE introducerede på den konto 'Knæk Cancer-muleposen', som der blev købt 1000 stk. hjem af. Poserne kunne købes i byens butikker for den beskedne sum af 50 kroner, og beløbet gik ubeskåret til Knæk Cancer.

Annonce

Spændende nye tiltag i støbeskeen til 2021

Derudover kunne man ved køb af muleposerne deltaget i en konkurrence, hvor man kunne vinde gavekort til GHEs butikker.

Lørdag aften kunne Hanne Lund fra GHEs Knæk Cancerudvalg gøre boet op efter muleposesalget, og det endte med, at Give by sammen med diverse tiltag fra enkelte butikker og beløb fra Bevæg Dig For Livets gåture, kunne sende 43775 kroner ind til Knæk Cancer.

- Det er rigtig, rigtig godt i en coronatrist tid. Og det er et beløb, som vi er stolte over at kunne bidrage i kampen mod kræft. Vi er mere end tilfredse med resultatet, og jeg kan godt afsløre, at vi allerede nu er i gang med at planlægge Knæk Cancer i 2021, hvor vi har flere nye spændende tiltag i støbeskeen, fortæller Hanne Lund.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Ny rutineret tøjpige hos Merci

Annonce