Annonce
Give Avis

Paradoks: Lidt færre gæster end i 2018, men omsætningen noget større

Folkene ved kassen havde knap så meget at lave i år, men til gengæld var salget ude i hallen pænt højere end i 2019. Derfor endte man på en omsætning på 157.051 kroner ved Frem Thyregods loppemarked. Foto: Jim Hoff
Selv om loppemarkedet i år havde lidt færre gæster end i 2018 og 2017, så kunne Frem Thyregods kassemester alligevel smile fra den ene øreflip til den anden, idet omsætningen var godt 15.000 kroner højere end i 2018.
Annonce

THYREGOD: Det populære og altid velbesøgte loppemarked i bededagsferien i Thyregod ramte her i 2019-udgaven en ny og højere overligger. I hvert fald på omsætningssiden, for det viste sig da den sidste krone var talt op, at arrangørklubben Frem Thyregod og den store hær af muntre frivillige kunne bogføre 157.051 kroner på kontoen, og det er 15.000 kroner højere end i 2018.

Og det er egentlig lidt paradoksalt, at man netop i 2019 ryger 15.000 kroner op, for ifølge en af loppemarkedets rutinerede tovholdere, Brian Sølvsten Nielsen, burde det egentlig ikke kunne lade sig gøre.

- Set over de to dage havde vi færre kunder i butikken end både i 2017 og 2018. Eksempelvis havde vi i år 800 betalende gæster inde de første to timer om fredagen, og i 2018 var tallet 1000. Og det var et generelt billede i år, at der lidt færre folk inde over de to dage. Men vi kan alligevel næsten ikke få armene ned efter et supergodt loppemarked, for de folk der var inde brugte til gengæld pænt flere penge. Det var helt vildt, fortæller Brian Nielsen.

Det var et generelt billede i år, at der lidt færre folk inde over de to dage. Men vi kan alligevel næsten ikke få armene ned efter et supergodt loppemarked, for de folk der var inde brugte til gengæld pænt flere penge. Det var helt vildt.

Brian S. Nielsen, loppemarkedstovholder Frem Thyregod

Annonce

Bedre effekter = større omsætning

Frem Thyregod fortsætter dermed den gode stime, som man de sidste år har lagt for dagen. Og at man med færre gæster kan øge omsætningen, har Brian Nielsen også et par fine forklaringer på.

- For det første havde vi i år nok en del lidt bedre effekter på hylderne, og for det andet, så har folk efterhånden fundet ud af, at vi altså ikke kører med genbrug af ikke-solgte effekter fra sidste år. Det er med andre ord et helt nyt varelager, som folk kommer til, og det tror jeg også har en vis betydning, konstaterer Brian Nielsen, der sammen med 40 af de frivillige holdt en succesfuld hyggeeftermiddag efter fredagens bankospil med at se pokalfinalen i fodbold mellem FCM og Brøndby på storskærm i loppemarkedets hyggehjørne.

Brian Nielsen kan også berette om et velbesøgt bankospil lørdag formiddag, hvor i alt 130 spillefugle indtog hallen på jagten efter lykkens gudinde. Her sørgede bankospillerne også for at købe samtlige lodder i tombolaen, så alle gevinster var revet væk, inden del to af loppemarkedet startede over middag om lørdagen.

Annonce

Nye frivillige meldte sig på banen i år

En anden af loppemarkedets store vindere blev Lydia Jørgensen fra Thyregod, der vandt et rejsegavekort på 5000 kroner, og nu vi er ved vindere, så lykkedes det fritidscentrets leder, Lone Jørgensen, allerede fredag middag at tippe årets omsætning med en fejlmargin på sølle 61 kroner. Det indbragte den dygtige vinder en samlet præmiesum på godt 600 kroner.

Kort sagt: Succes over helelinjen, og Brian Nielsen kan da også berette om en samlet flok af frivillige, der er klar til en ny loppetørn i 2020.

-Ingen har meldt fra, alle er klar til 2020, og da vi i år faktisk fik nye folk med, ser det lyst ud for fremtiden. Ingen frivillige, intet loppemarked, vi lever 100 % af frivillige kræfters hjælp, og man må da sige, at et vitamintilskud til klubkassen på 157.000 kroner er noget, der batter af noget. Pengene går generelt ind i den daglige drift, men det sker også, at vi øremærker nogle penge til større projekter. Vi man eventuelt sende nogle ungdomshold til et stort 3-dages Cup-stævne i Bording for nogle af de her penge, og på den måde vise på en lidt større platform, at pengene fra loppemarkedet virkelig er med til at gøre livet bedre for vores medlemmer, understreger Brian Nielsen.

Lydia Jørgensen fra Thyregod var den heldige vinder af rejsegavekortet på 5000 kroner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce