Annonce
Give Avis

Parasportsrådets foreningspris til Give GIFs Cool Kidz

Mette Vestergaard, der er formand for Give GIFs gymnastikafdeling, modtog på vegne af Mette B. Schmidt prisen på 5000  kroner fra  Parasportsrådet. Privatfoto
Give GIF søsatte i 2020 et helt nyt idrætsprojekt med gymnastik og spring på programmet. Konceptet henvender sig til børn med særlige behov fra aldersgruppen 0.-3. klasse og som har lyst at lave gymnastik og spring. Tiltaget udløse en fin pris til initiativtagerne.

GIVE: I slutningen af marts måned modtog Give GIF's nye idrætshold Cool Kidz parasportsråds foreningspris, hvor fem ildsjæle og foreninger har modtaget en særlig anerkendelse i form af en check på 5000 kroner.

Det er ikke mindst Mette B. Schmidt, der har gjort et stort stykke arbejde for holdet. Hun kunne dog desværre ikke være tilstede da Give GIF modtog prisen, så det blev en anden Mette, nemlig Vestergaard, der i sin egenskab af formand for gymnastikforeningen, modtog prisen.

- Et rigtig flot skulderklap til dette nystartede projekt, som vi laver i samarbejde med Parasport Danmark, siger Mette Vestergaard.

Annonce

Hun kan oplyse, at Give GIF igen har fået lov at åbne op for Cool Kidz med start den 15. maj. Det er Mette B. Schmidt  og Lillian Friesdahl Rasmussen, der står klar til at tage imod alle de børn, der går i 0.-3. klasse med særlige behov, og som har lyst at lave gymnastik og spring.

Holdet giver børn på disse klassetrin, der går på specialskole eller i specialklasse, mulighed for at komme og være med til en række sjove gymnastiktræninger, hvor kompetente instruktører står klar til at lave gymnastik på deres præmisser.

- Dette betyder, at det enkelte barns særlige behov for, eksempelvis struktur, gentagelser og differentierede øvelser, tilgodeses i trygge rammer samtidig med, at man har barnets udviklingstrin for øje, forklarer Mette Vestergaard.

Plads til alle

Når Cool Kidz er sammen om at udfolde sig med gymnastik og spring, har man fokus på, at der skal være plads til alle, så man kan have det sjovt med hinanden og samtidig have mod til at prøve kræfter med fysisk udfoldelse i et rart fællesskab

Holdet vil træne fem gange inden sommerferien med start d. 15/5 kl. 10.00-11.00 i gymnastiksalen på Ikærskolen frem til og med den 19. juni.

- Vi har dygtige instruktører på holdet, som har gjort rigtig meget for få dette hold op at stå. De laver træningerne så målrettet til den enkle gymnastik som muligt. Og så vil jeg da gerne pointere, at vi som forening er stolte over, at vi har vundet ”Parasportsråds foreningspris” i 2021. Det betyder, at vi kan tilbyde, at det er gratis at gå på holdet, siger Mette Vestergaard.

Hvis man har et barn, der gerne vil være med, kan man tilmelde sig på: Tilmelding (givegif.dk)

Barnet skal møde op iført træningstøj og have en vandflaske med, og har man yderligere spørgsmål, er am velkommen til at kontakte Mette Schmidt på 28 72 60 50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce