Annonce
Give Avis

Pokalbrag:Kan Give levere overraskelsen mod Ligakæmperne?

Sidste år slog Give til stor glæde for bl.a. sportschef Kedde Jensen Randers HK fra 1. division ud af pokalen. Kan holdet gentage triumfen i år mod Skanderborg.? Foto: Jim Hoff
Onsdag aften klokken 19.30 møder Give Fremads 2. divisionsherrer giganterne fra ligaholdet fra Skanderborg i Santander Cuppens 5. runde i Ikærhallen, og de lokale håndboldhelte er klar til endnu engang at levere en gedigen overraskelse i pokalen.
Annonce

GIVE: HK Give Fremads 2. divisionshold er for alvor røget ind i en god stime, idet holdet i de sidste syv kampe i turneringen har hentet fem sejre, 1 uafgjort og blot et nederlag.

Det lokale håndboldtog er med andre ord kommet på skinner, og derfor ligger det vel indenfor det journalistisk forsvarlige at antage, at man i Givelejren så småt går og pusler med tanken om at kunne levere en vaskeægte pokaloverraskelse mod Skanderborg, der for alvor gør sig til i landets bedste håndboldrække.

I skrivende stund ligger østjyderne placeret på en for klubben meget usædvanlig placering som nummer 5 i rækken blandt andet foran hæderkornede Skjern, og holdet har i denne sæson præsteret flot under træner Nick Rasmussens ledelse.

- Ingen tvivl om at Skanderborg i den form de præsenterer sig i denne sæson er en kæmpestor mundfuld for os. Jeg ved, at de kommer med A-kæden med profiler som eksempelvis Morten Balling, Cornelius Kragh og Marcus Mørk på holdkortet, for de skal bare hurtigt videre i pokalen, siger Givetræner Martin Schmidt.

Annonce

Skanderborg med i toppen

Skanderborg går jo og venter med spænding på kampen mod BSV den 6. april, som kan blive meget vigtigt i forhold til at få så mange points som muligt med over i slutspilskampene, og netop den kamp kan ifølge Schmidt godt være lidt af en "spøgelseskamp", der mere eller mindre ubevidst vil sidde i tøjet på Skanderborgmandskabt, når de løber på banen mod "lille undertippede Give".

- Vi går naturligvis efter at spille vores chance. Vi kommer med en del selvtillid, og i det hele taget vil vi da gå ind og nyde, at vi er lykkedes med at hive så stærk en modstander til Give. Rent strategisk tager vi kampen i mindre bidder, og så må vi se, hvordan det ellers går. Vi skal være knivskarpe og voldsomt disciplinerede, for et hold som Skanderborg vil straffe selv de mindste fejl. Og så skal vi fremfor alt ud og levere en præstation, vi kan være stolte af, konstaterer Martin Schmidt.

Annonce

Overvejer at gå op på 16 spillere i truppen

Han stiller med samme trup, som efter en langt hen ad vejen god præstation slog Kolding HK 33-28 i sidste uge, og i skrivende stund overvejer Givetræneren, om han skal supplere op med et par spillere fra 2. holdet i jyllandsserien. Man må nemlig have 16 spillere med til pokalkampene.

-Det er sæsonens sidste hjemmekamp, en pokalkamp mod et ligahold, så derfor håber vi på stor opbakning fra vores mange trofaste tilskuere. Vi er meget opsatte på at give dem en god oplevelse at slutte sæsonen af på mod denne attraktive og stærke modstander, siger Martin Schmidt.

Sidste sæson brillerede Give i pokalen med en sejr over 1. divisions tophold fra Randers på 30-29, så hvorfor egentlig ikke rette kikkertsigtet ind mod endnu større bytte i denne ombæring?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce