Annonce
Give Avis

Politiet har fået fem nye henvendelser i sagen om Ibens død

I spa-badet bag sommerhuset blev Iben Salling Syrik fundet om morgenen den 9. december. Arkivfoto: Børge Larsen
- Vi er ikke på bar bund i sagen, understreger politikommissær Nicki S. Pedersen om efterforskningen af Iben Salling Syriks død.
Annonce

Vesterlund/Vejle: Tirsdag i sidste uge henvendte Sydøstjyllands Politi sig til offentligheden i sagen om den 38-årige Iben Salling Syrik, der blev fundet død i Vesterlund den 9. december.

Der havde ellers i lang tid været stilhed fra politiets side i sagen om den enlige mor, der blev fundet død af et familiemedlem ved det sommerhus, hvor hun boede sammen med sin femårige søn.

Men i et forsøg på at få flere oplysninger i sagen, løftede Sydøstjyllanads Politi i sidste uge sløret for, at den 38-årige kvinde blev fundet død i det udendørs spa-bad, som ligger placeret bag sommerhuset, og samtidig fortalte politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, at man arbejde ud fra den teori, at Iben Salling Syrik blev dræbt.

38-årige Iben Salling Syrik er savnet af mange. Ikke mindst hendes femårige søn, som boede sammen med hende frem til hendes død. Arkivfoto: Maria Søgård Jørgensen
Annonce

Ikke på bar bund

Den nye opfordring fra politiet har fået yderligere fem personer til at henvende sig i sagen.

Det fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt.

- Det er henvendelser, som vi nu har fulgt op på eller er i gang med at følge op på. Det er ikke noget, der har givet os nye oplysninger, men som snarere har givet os en ny vinkel på de oplysninger, vi allerede har i sagen, fortæller politikommissæren.

Han ønsker ikke at kommentere på den konkrete efterforskning og om der i den forbindelse er én eller flere mistænkte.

- Men vi er ikke på bar bund, forsikrer han.

Der er fortsat en enkelt person sigtet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce