Annonce
Give Avis

Praktisk selvforkælelse for 5000 kroner

Britta Ellegaard startede ud på sin shoppingtur i Kop og Kande/Give El, hvor det blev til en lækker røremaskine samt et par hyggelige julenisser. Foto: Jim Hoff
Give Handel & Erhvervs vinder af hovedpræmien på 5000 kroner i forårskonkurrence, Britta Ellegaard,brugte pengene på fornuftige praktiske ting til køkkenet plus et par smarte gaver til børnene.
Annonce

GIVE: Det tog såmænd ikke Britta Ellegaard mere end 10 minutter at fyre de 5000 kroner af, som hun havde vundet i Give Handel & Erhvervs forårskonkurrence.

Det gjorde hun torsdag eftermiddag, hvor det blev til besøg i tre af byens butikker. På rekordtid fik de 5000 kroner ben at gå på hos henholdsvis Kop og Kande/Give El, Imerco og Stark, og de ting, der blev købt ind havde alle et klart praktisk formål:

En røremaskine, to stegepander, fire elektriske vinduesskrabere - og så på den mere hyggehumoristiske side et nissepar til at supplere julepynten.

- Det var da virkelig en dejlig overraskelse, da jeg blev ringet op på mit arbejde af Hanne Lund fra Give Handel & Erhverv med beskeden om, at jeg havde vundet 5000 kroner. Jamen altså, hvem kan ikke lige bruge 5000 til nogle gode ting, som man måske ikke lige får købt i det daglige, lød det fra en glad Britta Ellegaard, da hun torsdag klokken 16.00 mødtes med pressens udsendte for at komme ud på shoppingtur i Gives genopstandne og pulserende handelsliv.

- Indrømmet, jeg har været på togt i butikkerne i går for at finde de ting, jeg gerne vil købe, så gaverne skulle egentlig være klar til afhentning i de tre butikker, vi skal ud i, forklarede Britta, inden turen gik til Kop og Kande i Vestergade, Imerco i Østergade. Turen til Stark klarede hun selv fredag formiddag, idet de fire elektriske vinduesskrabere først skulle bestilles hjem.

- Den gamle røremaskine er ved at være slidt ned og har længe trængt til udskiftning. Jeg bager selv vores rugbrød, så det bliver rart med en ny, god maskine, og de fire elektriske vinduesskrabere har jeg købt, så mine børn hver kan få en, De kommer altid hjemtil mig for at låne min, men nu får de deres egen, og så kan jeg have min i fred, lød det fra Britta med et stort smil.

Hun var glad for at kunne dele de 5000 kroner ud på tre forskellige butikker, så det kom mere end bare én butik til gode, at hun skulle ud og spendere de gode handelsstandsforeningspenge.

Hos Imerco blev der købt to stegepander, så familien kan nu glæde sig til nogle gode velstegte fredagsbøffer. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce