Annonce
Give Avis

Fedt nyt koncept: Publikum lægger selv hus til årets festival i Jelling

Bamse Madsen Band, Frederik Damkær og Rust leverer lørdag den 30. maj livemusik lige til døren hos særligt udvalgte under Jelling Festivals nyopfundne koncept 'Hjemlig Musikfestival'. Arkivfoto
I stedet for at samle gæsterne på en festivalplads, kommer Jelling Musikfestival i år hjem til gæsterne, der – indenfor sundhedsmyndighedernes retningslinjer – selv sørger for festen.
Annonce

GIVE-EGNEN: Mens arrangørerne af Jelling Festival retter fokus mod det man på forhånd har døbt "en fænomenal Jelling Musikfestival i 2021", har samme arrangører ikke kunnet dy sig for at forsøge at skabe en flig af den festivalstemning, der skulle have fyldt luftrummet i pinsen 2020.

Derfor lancerer Jelling Festival lørdag d. 30. maj 2020 en take away-tjeneste, der bringer festivalstemningen hjem i stuerne og haverne. Arrangementet hedder Hjemlig Musikfestival, og konceptet er, at Jelling Festival leverer musikken, maden og minderne, mens gæsterne lægger hus til.

Musikken er sat på hjul, så lyden af Jelling Musikfestival 2020 kan komme ud til gæsterne i Jelling og omegn. Hele årets musikprogram har vi lagt i hænderne på festivalens hus-dj hos Diskotek Thunder-Power, Daniel Hoff og en chauffør, som mellem 10-19 lørdag d. 30. maj vil sprede tonerne fra årets kunstnere.

Samtidig har man booket de tre artister Bamse Madsen Band, Frederik Damkær og Rust, der leverer livemusik lige til døren hos særligt udvalgte.

- Hvis du i høj grad savner oplevelsen af musik spillet håndholdt og live, kan du i de kommende uger op til hjemmefestivalen via jellingmusikfestival.dk begrunde hvorfor lige netop du og dit lille intime selskab, skal have besøg i haven. Så kan det være, vi lægger vejen forbi, siger festivalens direktør Lars "Charlie" Mortensen.

Annonce

Livestreames på TV Syd

Koncerterne bliver filmet og livestreamet på tvsyd.dk. Festivalstemningen har Hjemlig Festival i samarbejde med SuperBrugsen i Jelling pakket ned i en kasse, som alle festivalhungrende gæster kan bestille og afhente.

Takeaway-festivalboxen er blandt meget andet spækket med armbånd, festivalens genbrugskrus, sanghæfter, plakater og håndsprit – og selvfølgelig alle ingredienser til at lave den legendariske festivalburger hjemme i haven. Man kan læse mere om boxen på jellingmusikfestival.dk.

Festivalminderne finder du på hjemmesiden, hvor du udover at dykke ned i arkivet også kan købe merchandise fra dette års hjemlige version af Jelling Musikfestival og har mulighed for at støtte festivalforeningen og dens arbejde.

- Hjemlig Musikfestival udspringer først og fremmest fra ønsket om at skabe en lillebitte smule festivalstemning, selvom vi ikke kan samles. For det andet vil vi gerne hylde alle de hverdagshelte, der knokler for at føre Danmark ud på den anden side af krisen – herunder alle jer, der har valgt at beholde billetterne til næste års festival, siger Lars Charlie Mortensen, der opfordrer festivalens trofaste publikum til ikke at samles offentligt og desuden holde god afstand.

På de sociale medier kan du tage del i Hjemlig Musikfestival og følge andre gæsters festligheder under hashtagget #hjemligmusikfestival.

Her lægges der også videoer, playlister, quizzer og meget andet ud i de kommende uger.

https://www.jellingmusikfestival.dk/jmf/hjemlig-musikfestival/vind-livekoncert/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce