Annonce
Give Avis

Restaurant Yang genåbner - og udvider kapaciteten

Yiqin Yang og Tommy Albechtsen er klar til at genåbne Restaurant - og det sker torsdag den 4. juni, samme dag som der er Open By Night i Give. Foto: Jim Hoff
Endnu en af byens spisesteder melder sig nu ind under fanerne i genåbningsfase 2, idet Restaurant Yang i Østergade gør klar til at åbne dørene den 4. juni. Og det bliver med plads til næsten dobbelt så mange gæster som før coronakrisens indtog.
Annonce

GIVE: Efter tæt på to en halv måneders nedlukning er der lys for enden af tunnellen for Restaurant Yang. Efter de positive udmeldinger for restaurationsbranchen i forbindelse med genåbningsfase 2 af det danske samfund, kan Gives fine bud på et spisested med stærke kinesiske overtoner endelig slå dørene op igen.

Åbningsdagen bliver torsdag den 4. juni, samme dag som Give Handel & Erhverv afholder Open By Night, så den vej rundt kunne timingen ikke være meget bedre.

- Vi er tilbage med vores velkendte koncept. Vi holder lukket mandag, men holder så åbent tirsdag til og med søndag med buffet torsdag til søndag og takeaway sushi, som kan bestilles fredag, lørdag og søndag. Vi overholder naturligvis alle de retningslinjer, der er i forbindelse med coronavirussen, vi har god afstand mellem bordene, vi har masser af håndsprit, og vi skifter jævnligt bestik, ligesom kunderne heller ikke skal bruge deres tallerkener to gange, forklarer Tommy Albrechtsen og Yiqin Yang, der driver restauranten sammen.

Annonce

Farvel til Give Vinhandel - goddag til større restaurant

Den gode nyhed om, at det populære kinesisk inspirerede spisested genåbner, følges til dørs af nyheden om, at restauranten under nedlukningen har truffet en beslutning om at udvide restauranten - og det endda i en betragtelig skala.

- Vi har besluttet at udvide kapaciteten fra 50 til cirka 90 gæster. Det betyder, at det område, der tidligere var afsat til Give Vinhandel er blevet inddraget til udvidelse af restauranten. Dermed får vi dels plads til mange flere gæster, dels får vi også mulighed for at tilbyde kunderne et område, hvor de kan afholde et lukket selskab, hvor der vil være plads til en 20-22 spisende gæster, fortæller Tommy Albrechtsen.

Det betyder logisk nok en lukning af Give Vinhandel, som Tommy Albrechtsen har drevet i en årrække i byen fra forskellige adresser.

- Jeg har besluttet mig for at drosle ned med vinhandlen her i Give og så koncentrere mig om at bruge kræfterne på vores vinhandel i Vejle, Albrechtsen Vine. Det betyder dog ikke, at vi ikke vil servicere kunderne med vin her fra Give. Man kan stadigvæk bestille vinen her i restauranten, og så leverer jeg den gratis. Og her i restauranten vil Yiqin stadig have et sortiment af vingaver, gavekurve, te og kaffe, som kunderne kan købe, siger Tommy Albrechtsen.

Selv om han ikke driver Give Vinhandel mere, vil han naturligvis stadig vil være synlig i restauranten ikke mindst i weekenderne, hvor han vil give et nap med som selvudlært tjener.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen. Det bliver dejligt at få kunderne tilbage og at komme ind i de vante rutiner. Jeg savner mit arbejde og mine kunder, siger Yiqin Yang.

- Det har godt nok været en hård kamp i marts, april og maj uden omsætning. Men nu er vi kampklare igen, og vi glæder os til at blive en del af bylivet her i Give. Vi har godt fornemmet den fine lokale bevidsthed (læs: opbakning), der har været omkring butikkerne her i byen i genåbningen, og den ser vi frem til også at blive en del af, siger Tommy Albrechtsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce