Annonce
Give Avis

Rigtig mange smagte på Brugsen

Uddelder Claus Villumsen var i sit es, de han fik lov at brillere i det altid populære portvinshjørne. Foto: Jim Hoff
Midt i november inviterede Brugsen sine kunder til en bred smagsoplevelse, hvor man kunne blive inspireret til de forestående juletid med hensyn til valg af både mad og drikke. Og det blev noget af et tilløbsstykke.
Annonce

GIVE: Fredag den 15. november stod i alt 15 stande klar i Brugsen i Give til at give butikkens kunder en masse fine smagsoplevelser med julen som det underliggende tema.

Det var tredie gang, at den lokale Brugsforening bød på smagsprøver i butikken, men det der var anderledes denne gang var, at der var en rød tråd, et fast tema, der bandt de 15 stande og dermed eventen sammen gennem.

-Vi valgte at afvikle smags-eventen som et juletema, hvor maden, delikatesserne og vinen, spiritus og så videre - alt sammen relaterede sig til julens mange glæder. Vi var spændte på responsen, og jeg må sige, at vi er blevet både glædeligt overraskede og nærmest blæst bagover af den fantastiske opbakning, fortæller Christina Outzen, der er souschef i Brugsen i Give.
I de tre timer, som smagsarrangementet varede, var Brugsen fyldt til bristepunktet af glade og smagsivrige kunder, der indledningsvist blev mødt af den faste fiskemand, der på dagen havde taget opstilling lige ved indgangen til Brugsen.

Annonce

Gedigent traktement

Og herefter gik det slag i slag rundt i butikken, hvor der blandt andet blev budt på lækkerier fra delikatesseafdelingens bud på diverse julemenuer, gode varer af den våde slags fra Brugsens egen vin- og spiritusafdeling, ligesom eksempelvis også Spangsbjerg var på plads med guf til den søde tand.
Med andre ord et gedigent traktement og et sandt overflødighedshorn ved de i alt 15 stande med smagsoplevelser, som kunne krydres med en god snak med med Brugsens bestyrelse, der havde taget opstilling lige før kasseapparaterne, og som dermed også fik mange rosende ord med på vejen for det fine arrangement.
Og det fik Christina Outzen også - både på dagen og efterfølgende.
- Vi er vildt glade for denne helt enorme tilstrømning af folk og alle de pæne ord, vi har fået med på vejen. Man er jo altid lidt spændt på, om der kommer folk til sådan en event en fredag eftermiddag. Men det var overvældende, og jeg tror da aldrig, jeg har oplevet, at tre timer kunne gå så hurtigt. Vi havde i hvert fald rygende travlt her på personalesiden, men det er jo også bare fedt, at der kommer folk, når man stiller noget på benene, konstaterer Christina Outzen med et stort smil.
Og mon ikke vi godt kan se frem til en lignende oplevelse op til julen i 2020?
Medlemmer af Brugsens bestyrelse var på plads i butikken, og her kunne man på lidt godt til ganen, en kop kaffe og en god snak. Her er det Tage Hansen, der trakterer med en gang varm mokka.Foto: Jim Hoff
Lederen af Brugsens vinafdeling, Michael Sørensen, strålede som en sol og var i sit rette element med en bod med god vin fra Brugsens store sortiment. Foto: Jim Hoff
En konsulent fra en af Brugsens spiritusleverandører diskede blandt andet med en gang Gin og tonic. Og det faldt i god smag. Foto: Jim Hoff
Vivi havde travlt, meget travlt, ved boden med gløgg og æbleskiver. Heldigvis arebjdere man her i skiftehold, så man kunne komme ud og få pusten en gang imellem. Foto: Jim Hoff
Trine var klar med smagsprøver på Brugsens egen bagers småkager. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce