Annonce
Give Avis

Ro på nu: Der er helt styr på coronaen hos Salon 1400

Salon 1400 har fuld kontrol over situationen igen, efter at en medarbejder i sidste uge er blevet testet positiv med corona. Arkivfoto
En ansat hos Salon 1400 blev i uge 35 testet positiv for corona og er nu i karantæne. Resten af personalet er efterfølgende testet to gange og begge gange viste testen ingen tegn på corona.
Annonce

Give: Inden fjeren bliver til fem høns, som vi jo er så gode til her til lands: Der er 100 % styr på coronasituationen hos Salon 1400 i Vestergade i Give.

En af de ansatte, Mie Hastrup, blev i uge 35 testet positiv med coronavirus og har siden da været i karantæne, helt som reglerne foreskriver det.

De to andre frisører i salonen, indehaver Anette Ringsted og frisør Line Hansen, er begge efterfølgende blevet testet for corona - endda to gange, og begge gange er de blevet testet negative. Altså ingen coronavirus,

- Vi har valgt at holde salonen lukket mandag, tirsdag og frem til onsdag klokken 15.00 i uge 36 for at være 200 % sikre på, at vi ikke udsatte nogen for risiko for at blive smittet. Da vi havde fået resultaterne af vores tests, åbnede vi så igen onsdag eftermiddag, og jeg vil gerne kraftigt understrege, at der absolut ingen grund er for vores kunder til at være nervøse for at komme her i salonen, understreger Anette Ringsted.

Hun har sendt brev rundt til alle de kunder, der har været i nærkontakt med den coronaramte frisør for at informere om situationen, så folk kan tage action på sagen og blive testet.

- Jeg er naturligvis ked af, at det lige har ramt min salon. Men vi har helt styr på det, og det er vigtigt for mig, at vi får informeret faktuelt ud omkring denne her sag, inden det stikker helt af med falske rygter osv., siger Anette Ringsted.

Hun har i situationen handlet 100 % efter bogen, og kan på den konto sige til sige kunder, at de roligt kan vende tilbage til salonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce