Annonce
Give Avis

Rotary stormøde med borgmesteren

Vejle-borgmester Jens Ejner Christensen deltager i Rotary stormødet i Give den 17. januar på Diagonalkroen. Foto: Morten Pape

De 7 Rotary-klubber i Vejle kommune skiftes til at holde dialogmøde med borgmesteren hvert år i januar måned. I år arrangerer Give Rotary Klub det årlige fælles borgmestermøde.

Annonce

Mødet foregår på Diagonalkroen i Give torsdag aften den 17. januar. Det endelige deltagerantal kendes endnu ikke, men man forventer ifølge Poul Martin Filtenborg, der er Give Rotary Klubs tovholder på det store fælles arrangement, et deltagerantal på ca. 100-150 kvinder og mænd.

-Borgmestermødet er blot en af de mange spændende aftener, vi har i Rotary.Mange tror, at Rotarys virke alene handler om at skrabe penge sammen til gode formål, men sandheden er, at det sociale og de mange inspirerende aftener er mindst lige så vigtige for os medlemmer af Rotary, fortæller Brian Leth, der er præsident i Give Rotary Klub 2018/19.

I Danmark er der ca. 10.000 medlemmer af Rotary i de 260 klubber - fordelt i 5 distrikter. Give Rotary Klubs tidligere præsident, Holger Heldbo, Gadbjerg, er i 2018/19 distriktsguvernør i distrikt 1450, som omfatter ca. 2.000 medlemmer i 52 klubber i området: Ribe, Struer, Aarhus, Samsø, Juelsminde, Jelling og Give.

I Vejle kommune er der 267 medlemmer af Rotary - fordelt på 3 klubber i Vejle by + 1 klub i Børkop + 1 i Egtved + 1 i Jelling + 1 klub i Give.

-Selv om Rotary er partipolitisk neutral, er vi mange rotarianere, der også interesserer os for samfundsforhold, og vi glæder os til, at rigtig mange klubmedlemmer vil deltage aktivt i det kommende dialogmøde med borgmester Jens Ejner Christensen, siger P. M. Filtenborg,

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce