Annonce
Give Avis

Så er der en ny dato for Walk a Fun-thon

Nu bliver der for alvor mulighed for at få gang i bentøjet, når Give GIF med Loa Blok Egsgaaard og Mette Egebjerg Vestergaard som tovholdere inviterer ud på en 21,1 km. lang gåtur den 217. september. Arkivfoto
Egentlig skulle Give GIFs ‘Walk a fun thon’ have løbet, eller gået, af stablen den 26. april, men som bekendt kom der en vis virus i vejen for stort set alle forårets og forsommerens arrangementer. Den lange march er nu i stedet fastsat til 27. september.
Annonce

GIVE: De to initiativtagere bag eventet, Loa Blok Egsgaard og Mette Egebjerg Vestergaard, kunne i weekenden melde en ny dato ud for den 21.1 kilometer lange gåtur i Give og omegn: Det bliver søndag den 27. september du for alvor skal kridte skoene.

Ide-kvinderne bag Give GIFs 'walk a fun-thon' i april 2020, Loa Blok Egsgaard og Mette Egebjerg Vestergård, deltog sidste år i Ecco Walkathon, og det var her, at de to piger, ud over på kompetent vis at få vendt verdenssituationen, også fik inspiration til at arrangere et walkathon i Give.

De fik hurtigt Give GIF med på ideen, da det altid er rart med en god forening i ryggen, når man kaster sig ud i den slags arrangementer.

Med henblik på at give deltagerne i walk a fun-thon i Give den bedst mulige oplevelse, har de to arrangører oprettet en Facebookside med løbende informationer. Her kan man også finde info om tilmelding til eventen.

- Vi har valgt en ganske lav pris for deltagelse, nemlig 50 kroner, så alle lige fra ven/veninde, familiemedlem til træningsmakker kan have råd til at være med, forklarer Loa og Mette om det ganske lave deltagergebyr, mens de simultant undestreger, at alle kan være med uanset alder, køn og form.

I forhold til turen, vil der blive lavet en opmærket rute, og der vil stå kontrolposter rundt på ruten, så ingen behøver går forkert.

Derudover vil der være en paramediciner til stede ved arrangementet, som deltagerne kan ringe til, hvis de kommer til skade på ruten.

Annonce

God udfordring for benene - og måske også psyken

Nu sidder du måske og tænker, hvad sådan en lille gåtur på 21,1 kilometer indebærer af kvaliteter og velgørenhed af kropslig og åndelig karakter. Og det kan Mette og Loa godt give nogle bud på:

- Vi garanterer, at benene - nok også psyken ind imellem - bliver udfordret med en distance på 21,1 kilometer. Det bliver sjovt og hyggeligt, og det kommer til at foregå på en varieret og godt skiltet rute både i byen, på landet og i skoven, så man også kan nyde den smukke natur. Desforuden sørger vi for vand og frugt på ruten. Vi har fravalgt at køre med tidstagning, så alle uden pres kan være med uanset alder, køn, og form.

Der vil være mulighed for toiletbesøg ved cirka 8,15 og 18 kilometer, ligesom man også kan gøre brug af omklædningsrum både før og efter turen.

Har man købt billet til den oprindelige event den 26. april plus eventuelt en sandwich, bliver disse automatisk overført til den nye dato. De, der allerede har købt billet, og ikke kan deltage i september, kan få beløbet/billetten refunderet.

- Vi glæder os rigtig meget, og nu kan vi endelig gå i gang med at planlægge alt det sjove igen Vi håber alle, der har tilmeldt sig, vil have tålmodighed til at vente til den 27. september og vil fejre eventen med os, hvor vi alle mødes til en forhåbentlig skøn dag. Vi håber også, rigtig mange andre nye tilmeldte vil støtte op og købe en billet til den nye dato, lyder det forventningsfuldt fra Loa og Mette.

Tilmelding og tilkøb af sandwich på: givegif.dk/event/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce