Annonce
Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Julemanden ankom helt efter bogen til Give lørdag eftermiddag klokken 15.00 i den smukke vintage motorcykel med sidevogn. Herefter stod den på juleløjer, dans om træet og godteposer til børnene. Foto: Jim Hoff
Julen kom til Give lørdag eftermiddag klokken 15.01, hvor ingen ringere end selveste julemanden med nærmest royal elegance rullede ind på Torvet i sidevognen på en smuk vintage motorcykel til lyden af jublende børnestemmer.

GIVE: Traditionerne er generne i vores kulturarv, og på den note kan vi konstatere, at Give lørdag eftermiddag havde usædvanligt gode gener.

Her var der nemlig skruet op for alle knapperne på det gode gamle traditionsbarometer, hvor borgerne anført af topspændte børn i flyverdragter og nissehuer tog imod verdens flinkeste mand med verdens længste skæg i verdens sejeste rensdyrkane.

Jo jo, Santa Claus is Back In Town, som Elvis Presley sang i sin fede julerocker fra 1957. Iklædt røde farver fra top til tå, ja endog rensdyrslæden, en fed vintage motorcykel, var knaldrød. Og her er det vigtigt, ikke mindst med udgangspunkt i julemandens private udgangspunkt, at understrege, at farven rød på alle måder her skal ses i en helt upolitisk sammenhæng.

Annonce

Efter ankomsten og den traditionelle 1:1 snak med de mest julegaveønskehungrende børn gik dansen lystigt rundt omkring det store nyoplyste juletræ på Torvet. Efter den festlige runddans stod der julegodter på programmet, og her var det, traditionen tro, selvfølgelig Give Handel og Erhverv, der sponsorerede julegodteposerne til de glade børn.

Samme forening havde også forkælet borgerne op til den store seance med gløgg og æbleskiver, så Torvet ikke bare genlød af jul men også duftede lifligt af spise- og drikkelig julehygge.

Det rent visuelle var på plads med juletræet, nissehuerne og ikke mindst selve julemanden, og læg så oveni, at Rotary Klub Give var på plads med deres meget julestemningsfordrende salg af juleneg.

Alt i alt kunne gode gamle Morten Korch ikke have skrevet det her scenarie ret meget bedre. Dermed blev denne røde lørdag en rigtig flot opfølgning på den sorte fredag, der dagen før havde været med til at skyde juledagene i gang i Midt- og Sydjyllands måske nok hyggeligste handelsby.

Og så lige en lille lommefilosofisk verbal æbleskive at gå hjem på: Det er ikke, hvad der ligger under juletræet, der et det vigtigste. Det er de mennesker, der går rundt om det!

Du kan i galleriet herunder se en masse fotos fra julemandens besøg. Klik på billedet, så kommer du ind i galleriet.

Juletræstænding Give 2021


Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce