Annonce
Give Avis

Så er sponsorudvalget under GISK trukket i arbejdstøjet

Søren Arevad og Søren Kristensen, GISKs sponsortovholdere i forhold til indsamlingen af penge til det nye idrætscenter, er nu for alvor trukket i arbejdstøjet, og ser fortrøstningsfuldt på projektet. Privatfoto
Arbejdet med at indsamle penge til det nye fælles idrætscenter skrider roligt men sikkert fremad. De frivillige kræfter i sponsorudvalget er under svære vilkår trukket i arbejdstøjet.

GIVE: Indsamlingsteamet under GISK er med forårets snarlige komme nu for alvor trukket i arbejdstøjet.

I spidsen for arbejdet med sponsorater sidder Søren Arevad og Søren Skøde Kristensen, der tækker et stort læs med koordineringen af arbejdet.

Coronaen har vanskeliggjort processen., men udvalget knokler ufortrødent videre. Søren Kristensen kan berette om at de frivillige som er dialog med de erhvervsdrivende i lokalområdet bliver godt taget imod.

Annonce

- Det kræver lidt mere af os, men arbejdet skrider fremad, rent praktisk, så er det jo ikke muligt at tage salgsmappen under armen og så tage fysisk rundt og besøge virksomhederne. Vi udsender salgsmateriale til potentielle sponsorer, hvorefter vores frivillige så følger op via telefon, zoom og hvad der ellers er muligt, forklarer Søren Skøde Kristensen.

Fortrøstningsfulde på trods af corona

Hans wingman og gode makker, Søren Arevad, kan ydermere berette om, at der rent administrativt er en hel del arbejde i sponsorarbejdet - måske også lidt mere end ventet og mere end i en tid uden corona.

- Corona eller ej, så vil jeg sige, at vi er fortrøstningsfulde. De første kontrakter er underskrevet, og vi har en god dialog med flere virksomheder. Både med guld- og platin sponsorater, men også med engangsbeløb. Og det er vigtigt for os at pointere, at vi tager imod alle bidrag med kyshånd. Mange bække små gør virkelig en forskel, konstaterer Søren Arevad.

Sponsorudvalget har meget stor respekt for, at vi er i en udfordrende tid, hvor et nedlukket Danmark i sagen natur ikek er den bedste spilleplade for sponsorjagt.

- Set i det lys er vi meget glade for, hvor positivt vores sponsorhjælpere bliver taget imod. Det skal der lyde stor tak for. Men det bekræfter os jo også bare i, at projektet er vigtigt for vores lokalområde, lyder det synkront fra de to gange Søren.

Annonce

På jagt efter flere sponsorjægere

Sideløbende med sponsorsalget arbejder Arevad og Kristensen desuden på at udvide indsamlingsflokken. De første 10 er fundet og allerede i gang, men Søren Arevad og Søre4n Kristensen har absolut en forhåbning om, at de kan udvide flokken lidt.

- Det giver os en mulighed for at nå lidt længere ud med budskabet. Så hvis man har mod på at give en hånd med, så skal man endelig ikke tøve med at tage kontakt til en af os, lyder opfordringen fra de to sponsortovholdere.

Andetsteds her i avisen kan du læse om, at arbejdet med salg af Folkeaktier ligeledes er skudt godt i gang. Det kan du læse om her:

https://ugeavisen.dk/giveavis/artikel/nu-er-de-her-folkeaktierne-i-det-nye-idr%C3%A6tscenter-er-sat-i-oml%C3%B8b

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Give Avis

Du ejer din by: Nu bliver det konkret

Annonce